1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Strækmærker på BALDERNE?!

Strækmærker på BALDERNE?!

tigermiss617

tigermiss617

5 indlæg
 • Skrevet

Jeg har rimelig tydelige strækmærker på balderne, og det er noget jeg er frygtelig ked af. Det nedsætter min selvtillid, som i forvejen ikke er særlig god.. Specielt fordi min kæreste også lægger meget mærke til dem.. Jeg har også nogle på inderlåret dog ikke så tydelige og ikke så mange! Jeg ved godt jeg aldrig kan få dem væk, men hvad kan jeg gøre for at gøre dem mindre tydelige? Hjælp!

frkfinland

frkfinland

430 indlæg
 • Skrevet

Du skal bare give dem tid, så bliver de lyse og mindre synlige

MISSY!

MISSY!

224 indlæg
 • Skrevet

Du kan mindske dem hvis de stadig er røde, når de lyse/hvide er der intet at gøre. Så ta' ned i din lokale Matas, der kan du få noget creme og god vejledning

tigermiss617

tigermiss617

5 indlæg
 • Skrevet

Tak, hvad koster sådan noget?

tigermiss617

tigermiss617

5 indlæg
 • Skrevet

Tak, hvad koster sådan noget?

PersonUnknown

PersonUnknown

101 indlæg
 • Skrevet

Hvad mener du med at det din kæreste også lægger meget mærke til det? Har han kommenteret det ?

Jeg har også selv strækmærker på røven, og det genere også mig, men min kæreste forstår slet ikke hvorfor jeg går så meget op i det. Og han elsker min røv alligevel. Det gør din kæreste vel også, selvom den ikke ligner én fra et blad fyldt med perfekte numser, ikke?

Som sagt, er jeg heller ikke glad for mine mærker (selvfølgelig), så jeg vil da gerne, for min egen selvtillid's skyld, også gerne af med det. Derfor er jeg er gået igang med at bruge dette produkt:

http://www.matas.dk/bio-oil

Der står at man skal bruge det i minimum 3 måneder, og så langt er jeg slet ikke nået endnu. Så om det er et mirakelmiddel, kan jeg ikke forsikre dig Men måske er det et forsøg værd for dig.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg døjer med samme problem. Jeg har strækmærker på siden af ballerne, som også generer mig meget.

Jeg er ligesom PersonUnknown begyndt at bruge Bio Oil fra matas. Jeg har kun brugt det i godt en uge og har derfor ikke set nogle resultater endnu. Dog har jeg fået det anbefalet af en god veninde, som syntes at det virkede super godt på hende! Det er ikke et særlig dyrt produkt. Jeg gav lige omkring 100 kroner. Så det er da et forsøg værd!

Stiletos

Stiletos

140 indlæg
 • Skrevet

Der findes desværre ikke nogle mirakel-midler mod strækmærker da det jo er underhuden der giver sig.. Men, som en anden har skrevet, så med tiden bliver de lysere og mindre tydeligere. Sol kan også hjælpe lidt på det.

 • Skrevet

aaaarhjjj altså... undskyld er jeg den eneste der synes at strækmærker er normalt? og er jeg den eneste der tænker at det er okay at hun har det?
og hvis kæresten siger noget (negativt) om det så er han altså på glatis...
Jeg har strækmærker på hofterne og lårene fordi jeg plejede at være aaalt for tynd - min kæreste kommenterede det for ikke så længe siden "hvor nice! man kan bare se at du plejede at være herretynd!" grinede han ad mig og jeg gav ham lille slag på overarmen (for sjov altså og sagde at det måtte han bare acceptere...! Han virker ikke mindre tiltrukket af mig fordi jeg har strækmærker på hofterne!!! og sådan bør det også være... Fint nok at man gerne vil have dem lidt mindre synlige og sådan men ellers synes jeg altså du skal acceptere at de er der - og helt ærligt bør din kæreste elske dig og være tiltrukket af dig selvom du har strækmærker! det er jo sådan en lille lille ting!!! kunne godt forstå det var lidt underligt hvis din ryg var dækket af væskende vorter eller noget - men strækmærker? Elsk dig selv - du er sikkert rigtig dejlig og smuk - og du er sikkert endnu dejligere hvis du er glad for dig selv og passer godt på dig selv! kærlighed til dig og dine strækmærker! ...

PrinsPilfinger

PrinsPilfinger

471 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Jeg er helt enig med the awesome Orakel from Wonderland. Jeg synes faktisk strækmærker er lidt sexede. Sådan lidt som tigerstriber. Så til alle jer tigermisser: "Wroahr! Bite me!" I kan sikkert finde vigtigere ting at bruge tid, energi og penge på...