1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Til kvinderne: Sex Legetøj

Til kvinderne: Sex Legetøj

Labama

Labama

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hejsa Jeg har en kæreste og vi har et dejligt sexliv. Hun er vild med anal og det syns jeg jo er super ;) .... men. Vi har da sex legetøj.. men jeg har købt lidt legetøj til anal... men vi syns ikke rigtig det er godt nok... det smutter ud og sådan ;) Vi havde købt en Vewibe eller hva den hedder... men syns ikke rigtig den virker ordentligt med mobi (bluetooth) :( Jeg søger derfor efter et godt stykke anal legetøj med vibrator i... nogle kugle lign noget. Noget der "kan" sidde fast... imens jeg er oppe i hendes mis ;) det kan hun rigtig godt li. Man kan jo købe sig fattig.... så hvis i har nogle links til net butikker... med nogen som er gode så ville vi blive glade ;)
eros-erotics.dk

eros-erotics.dk

3 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej Labama Lad det være sagt med det samme, at have et analt legetøj oppe mens du er oppe i hendes mis er ikke nemt, der er en tendens til det smutter ud da i formentlig har brugt lidt glidemiddel og dine stød skubber på væggen mellem anus og vagina og får legetøjet til at glide ud. Et fornuftigt bud kan dog være B-Vibe Rimming Analplug, se den på følgende link https://eros-erotics.dk/shop/b-vibe-rimming-anal-278p.html Held og lykke med jeres søgen :)
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Jeg har en ex der havde de samme ønsker. Vi nåede frem til at det der fungerede var at anvende et vaginalt legetøj, mens jeg øhm... "Var det andet sted"
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

133 indlæg
  • Skrevet
Vi har udelukkende gode erfaringer med disse.

https://www.sinful.dk/fantasy-c-ringz-silikone-double-penetrator-rabbit
https://www.sinful.dk/pure-fjernbetjent-anal-vibrator-stor