1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Tyndhåret kæreste

Tyndhåret kæreste

missrain

missrain

184 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Holla ladies...
Nå men situationen er den, at jeg synes min kærestes hår er ved at blive tyndere end det gerne skulle være. Han er kun 26 år, men har altid haft høje tindinger og jeg kan se at begge hans forældre ikke har særlig tykt hår, så egentlig er det vel ikke så underligt..
Jeg synes bare det er super ærgerligt, for jeg elsker hans hår og vil gerne at det er der i lang tid endnu.
Vi har været kærester i næsten 7 år.
Det er bare et super ømt emne synes jeg, for hvordan bringer man lige det op... Jeg ved heller ik om der egentlig er noget at gøre, som ikke kræver både penge og stor "operation"...

Måske I synes jeg er super overfladisk. Hans udseende betyder selvfølgelig ikke noget i forhold til alle andre ting, men det ER da rart at have noget pænt at kigge på, når man samtidig er i et ellers dejligt forhold...

Men hvad synes I, kan jeg bringe det op og hvordan??

Mvh missrain

vildmeddig

vildmeddig

1911 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes ikke du skal bringe det op, for jeg tror ikke der kan gøres noget ved det. Selvfølgelig kan man få lagt hårsække ind ved en kosmetisk operation, men det er måske lige overilet nok, hvis det ikke generer ham.

Måske skal du foreslå ham, at han skal være skaldet. Så ser man ikke de høje tindinger. Men hvis det er fordi, du elsker hans hår, er det jo ikke løsningen.

PetiteMoi

PetiteMoi

37 indlæg
 • Skrevet

Tror lige så godt du kan slå dig til tåls med at håret ryger! Og jeg synes bestemt ikke at du skal tage emnet op til debat med din kæreste, da staklen jo ikke kan gøre for det. Fint nok hvis han var blevet mega tyk eller lignende - så havde han jo en chance for at ændre på det, men der findes altså ikke noget mirakelmiddel mod høje tindinger/tyndt hår, medmindre det skyldes sygdom eller eksempelvis vitaminmangel, hvilket jeg går ud fra at det ikke gør i dette tilfælde. Desuden er det slet ikke så udsædvanligt at blive tyndhåret i en alder af 26 - Jeg har hørt om mænd, der mistede håret inden de overhovedet var fyldt 20!
Så det bedste råd må vel være at fokusere på de andre skønne ting ved din kæreste, og huske på at det da ikke er jordens undergang. Skaldede mænd kan også være lækre, hvis bare de er velplejede - Tænk bare på Vin Diesel eller Beckham (de gange han har været skaldet) .
Derudover har jeg hørt at de mænd, der taber håret har et højere indhold af testosteron i blodet, så du kan jo glæde dig over at din kæreste bare er "en rigtig mand"

primula

primula

756 indlæg
 • Skrevet

Manden kan jo ikke gøre for det. Køb ham en fed kasket i gave
Ej, jeg aner ikke hvad man kan gøre. Det er nok bare noget du må lære at leve med, han er vel heller ikke selv glad for det.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
primerose

primerose

27 indlæg
 • Skrevet
Deleted
jajajajaja

jajajajaja

1 indlæg
 • Skrevet
http://mandligpleje.dk/tyndt-haar-kan-der-goeres-noget-ved-det/ Jeg brugte shampooen som de snakker om her, det virkede fint for mig

Seneste tråde