1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Udfordringen

Udfordringen

Mandens

Mandens

4 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg har brug for lidt hjælp med at "sælge" analsex til min kæreste. Vi har været gift i nogle år og jeg er begyndt at fantasere om analsex, hvor tanken om at udfylde hendes bagerste hul er nærmest blevet lidt af en tvangstanke. Som I kan regne ud er hun ikke helt glad for det og har bla. nævnt at jeg enten skal finde en anden at gøre det med - hun blev faktisk ked af det da jeg fik leget lidt med hendes hul. Så nu kunne jeg blot acceptere at hun ikke er til det og komme videre. Men, jeg tænker på om det ikke er blot en forsvarsmekanisme og at hun faktisk vil kunne lide det hvis det blev solgt rigtigt. Nu er vi alle meget forskellige og der findes lige så mange meninger som der mennesker, dog vil jeg sætte pris på jeres input og råd hvordan udfordringen kan håndteres. Vi har ellers god sex og hun har som regel ikke noget imod at jeg f.eks. sætter tommelfinger over anus ved doggy.
Naika

Naika

455 indlæg
 • Skrevet
Sælge?wtf klam formulering det er ikke alle,der er til analsex,og det kan forårsage skader kan du ikke prikke hul på en fodbold,og bruge den,eller få hjælp til,at få styr på dine tvangstanker hvorfor skulle hun bøde for dem med hæmorider,og rifter i sin tarmkanel fortsat god dag ♿
Mandens

Mandens

4 indlæg
Hun har faktisk hæmorider og rifter allerede, men det er så uden analsex hvad jeg ved af. Er ikke sikker på jeg ved hvad tarmkanel er- nyt sex krydderi? Ellers tak for ikke særlig brugbart, dog kreativt råd. Go anal fri weekend til dig også.
Jill44

Jill44

18 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
1987-male

1987-male

3069 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Det burde egentlig være dig, man skulle sælge "ideen" til, at hvis hun ikke vil, så vil hun ikke. Punktum. Men ok, vi gør en lille undtagelse i dag. Du har to muligheder, hvis du virkelig nægter at acceptere det. 1) Overbevise hende om, at analsex er godt for hende. Hun går nok amok, hvis du bruger nogle logiske argumenter og siger "det vil styrke dit..." et eller andet. Så skulle det virkelig være et godt argument :O Så den er ikke så god. Så er der 2) På et tidspunkt i mit liv, der var jeg også i et stadie, hvor jeg troede at alt drejede sig om mig, altså, hvis den anden person ikke vil det jeg vil, så må jeg jo bare "komme ind i kampen" i denne her verden og overbevise den anden person, at gøre det jeg gerne vil, fordi det jeg vil, åbenbart er det vigtigste. Hold da op en tankegang :O Nå, men jeg havde så en veninde i et andet land. Jeg havde nogle penge der skulle fra A til B i det land, og havde ikke mulighed for at gøre det selv. Ved du hvorfor hun gjorde det, selvom hun ikke ville? Fordi, hun elskede mig. Vil du virkelig nå alle dine mål med hende, selvom det egentlig er dine mål den er gal med, så start ikke med jeres problemstilling, start med at finde ud, hvad du kan gøre, for at hun virkelig elsker dig. Når du det punkt, har du ingen grænser. Men for fanden, tænk dig om, lad være med at sætte dig selv først i det forhold, ligesom jeg selv gjorde den gang. Kvinder er så meget mere værd end vi mænd ofte går og tror. Din har så meget andet du kan værdsætte, i stedet kigger du på denne ene ting hun mangler, og gør det til en problemstilling.
openair2008

openair2008

1 indlæg
 • Skrevet
Håber du får fundet en vej til analsex med din kone. En stor glæde for begge hvis gjort rigtigt.
Naika

Naika

455 indlæg
Deleted
Mig

Mig

6 indlæg
 • Skrevet
Jeg syntes du skal sutte på en finger og kæle/ masserer hende omkring hullet lidt engang imellem uden at presse hende så kan det være hun begynder at slappe af og nyde de følsomme nerver der er omkring åbningen
Svanedk

Svanedk

5 indlæg
 • Skrevet
Ved ikke om det er lykkedes dig at "overtale" din bedre halvdel, men hvis du/I er til at læse frække noveller, så kan jeg anbefale En snak på bænken på sexwriter.dk - hvis ikke den kan give hende lyst til at prøve, så må du nok nøjes med at fantasere om analsex.