1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Victoriamilan

Victoriamilan

Naiv?

Naiv?

8 indlæg
  • Skrevet
Jeg opdagede nogen 6 år gamle mail på Min kærestes mail hvor hun har oprettet en Victoriamilan konto klokken 8:21 om morgenen. Jeg havde tilfældigvis en lang dag. Hun har indrømmet utroskab før og mine kammerater har set hende gå med en gut ind i en lejlighed kun de 2 tidligt morgen. Men det var da vi har unge og “kun havde været sammen i 2 år. Nu blev jeg så lidt sur og besluttede at lave en gennemgang og det viser sig at hun har dating.dk og tinder apps på sin telefon. Begge udløbet sidste år. Hun kan overhoved ikke forklare det udover at hun går helt op i det røde felt og siger det er slut pga nogen problemer jeg har som hun ikke vil mere. Er det mig der er mistroisk ? Ved godt at det åbenlyse svar er nej men hun har absolut ingen af de “symptomer” som Man kan læse om. Nogen råd? Vi har været sammen 11 år og har 2 børn i børnehave.
CykelFyr

CykelFyr

34 indlæg
  • Skrevet
Det lyder næsten som hende jeg læste en historie af for nylig på gratissexnoveller.dk - det var noget med lir over tekstchat, og så invitere dem hun synes er spændende nok til at parkere udenfor om natten, så hun lige kan liste ud og sutte dem af eller give dem en hurtig ridetur. Som jeg læser det, har hun været utro hele tiden, så enten snak om at have et åbent forhold, for hun kan åbenbart ikke lade være, eller drop hende.
Naiv?

Naiv?

8 indlæg
Ja og det havde jeg også gjort hvis hun havde fortsat imens vi har haft børn men det er jeg næsten sikker på hun ikke er. Men tror desværre også det ender med vi skilles for hun er fast besluttet på at nægte og være meget aggressiv. Nærmest så man tænker på den gamle krigskunst at det bedste forsvar er et angreb
CykelFyr

CykelFyr

34 indlæg
  • Skrevet
Ja, det med angreb som forsvar tror jeg du har ret i. Et råd med på vejen til næste forhold; det er oftest hvis man ikke er dominerende nok i forholdet, at kvinder får lyst til at være utro. Jeg tror det har med respekt at gøre, at hvis hun ikke respekterer dig nok, er risikoen der.
Naiv?

Naiv?

8 indlæg
  • Skrevet
Der går længe før næste gang.
CykelFyr

CykelFyr

34 indlæg
Deleted
Naiv?

Naiv?

8 indlæg
  • Skrevet
Man kan ikke åbne linket ?
oldgaard

oldgaard

9 indlæg
Kopiere linket og sæt det ind i adresselinjen, så kan man :)
sommeren

sommeren

35 indlæg
  • Skrevet
Sidste år.. og hvis hun ikke er villig til at tale om det.. Du er ikke mistroisk..