1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. X

X

Stineandersen

Stineandersen

15 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hejsa. Min kære X og jeg har optaget kontakten efter 6 uger uden kontakt.
Vi har knaldet et par gange. Siden denne kontakt. Det er mest mig som ønsker komntakt med ham. Drømmer om ham stadigvæk. Men det er ikke altid han gider sex og kys osv. Hvorfor gider han så holde kontakten med mig ?
Han siger så meget og det giver mig en drøm om at vi ikke er færdige med hinanden. Vi stoppede vores forhold da han ikke ønskede at være i et seriøst forhold. Men hvorfor genoptager vi kontakten. Vi er ikke uvenner eller noget.
Han må da melde klart ud hvis han ikke gider snakke med mig. Det siger han at han godt vil. Er det så forkert at ringe til ham og sms med ham. Er ikke forelsket eller noget mere. Men syntes simpelthen at han er alletiders søde fyr. Vi snakker godt sammen og griner og pjatter. Ved han har sagt til sine forældre at vi stadigvæk snakker sammen. Og til hans bedste ven også. Det er da positivt. Gider jo ikke sådan noget hemmeligheds noget !! Hvorfor gider han bruge tid på dette her hvis han ikke er interesseret i mig mere ? Vi var sammen i ca 6 mdr.
Kan slet ikke forstå det. Troede det hele var slut. Nu har han sagt at alle grundede han sagde da han slog op var forkerte og det var noget jeg har lagt i hans mund.
Alt det ikke skyldes at jeg var jaloux- At det ikke skyldtes at jeg var for sød. Han siger nogle gange at HVIS vi fandt sammen igen om det så ikke bare ville blive det sammen.

Er det ikke et positivt tegn at der er kontakt mellem mig og min X. Han er jo ikke lige glad med mig pludseligt. Er det bedste man kan gøre at sætte ham stolen for døren som man siger ? Enten eller? Og hvad nu hvis jeg gør det og han ikke kommer tilbage ? men finder en ny ? Det ønsker jeg jo heller ikke. Vil gerne fortsætte lidt som det er nu. Men hvorfor pludseligt denne kontakt efter 1 mdr adskilledelse uden KONTAKT overhovedet.

Han ringer og skriver lidt at han glæder sig til at se mig. Spørger ind til min familie. Spørger ind til hvordan det går med dit og dat.

maleika

maleika

67 indlæg
 • Skrevet

Jeg ville nok være bange for om han nogen sinde turde binde sig, når han opfører sig sådan.. Hvorfor ønkser han ikke at være i et seriøst forhold?? I mine øjne kan han nu gøre som han vil og dermed behandle dig som lort..
Tænk dig godt om - og giv dig selv noget tid til at finde ud af hvad du egentlig ønsker..

Stineandersen

Stineandersen

15 indlæg
 • Skrevet

Jeg ønsker jo god sex fra ham af og han ønsker god sex fra mig af.

Stineandersen

Stineandersen

15 indlæg
 • Skrevet

Men hvorfor kommer han pludseligt rendende og vil have kontakt.

maleika

maleika

67 indlæg
 • Skrevet

hvis i begge ikke ønsker andet end sex fra hinanden, kan det da sikkert være fint nok. Men tor mig, de mænd ved godt hvilke knapper de skal trykke på for at få det de øsnker.. Pg hvis du ønsker mere end bare sex, så ved han nok at han har nemmere ved "bare" at få sex ved at vise lidt interesse for dig og din verden. Han ved jo nok godt, at du ikke bliver ved med bare at være et godt knald hvis du på sigt ønsker mere...

gkes

gkes

13 indlæg
 • Skrevet
Hvorfor stiller du ikke alle de spørgsmål til ham? Det kan han da bedst svare på. Kommuniker nu bare med ham og find ud af hvad I er og hvad I vil gøre det til.
Densårede

Densårede

15 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Okay, i forhold til hvad du skriver så virker det ikke som om du er helt så "gammel" endnu. beklager hvis det generer dig, men det er på ingen måde hensigten.. I dag findes der mange dating fænomener.. mest af alt fordi der er blevet sat ord på nogle af de slags datingadfærd vi mennekser kan have. Det første nye fænomen er GHOSTING.. det betyder at en du dater bare forsvinder og så hører du aldrig fra dem igen.. ingen begrundelse intet.. Et andet fænomen som vores gode dating ekspert Matthew Hussey beskriver er MPI (Minimum Possible Investment).. Det betyder at du er en form for tryghed.. en person der kan ligges en lav form for investering i når det passer fyren/kvinden.. det er ikke sjovt at være i den ende.. og det eneste man kan gøre er at sætte dem stolen for døren.. Du er nødt til at spørge dig selv.. er du okay med at det kun er sex? er du okay med at han er en form for MPI hvis det da er det han har gang i.. I sidste ende skal du så spørge dig selv.. er du okay med ikke at se ham mere, hvis du vælger at spørge ham ind til hvad i er for hinanden?
Naika

Naika

455 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Øhm 8 år i din profil er du seriøs?ville ikke gide spilde tid på en fyr jeg ikke var forelsket i,og slet ikke have sex med ham,men sådan er vi,så forskellige hvis han er løs på tråden,så pas på han ikke smitter dig med herpes,eller andet han nyder nok bare,at have sex,men en rigtig kæreste er en man virkelig betyder noget for en en,som vil være der for en,og som blir berørt hvis man kommer ud for noget skidt lad dig ikke behandle,som et objekt,der skal underholde,og kan smides væk,når det af den ene anden grund ik glider for du er langt mere værd,og det ved du inderst inde godt,så tag hellere ansvar nu,end senere,hej.....................
Hello-Mr.

Hello-Mr.

163 indlæg
Var det IKKE hende der PRIMÆRTønskede at genoptage kontakten???
Hello-Mr.

Hello-Mr.

163 indlæg
Øhhhh hvorfor skal HUN passe mere på med at blive smittet med diverse, end han skal?? Hun skriver netop hun IKKE er forelsket og HUN og han vil have godt SEX, ikke andet...... Så i min optik går den del da begge veje...... Tror da noget nemmere en kvinde støver en mand op end omvendt.... just to say it.....