1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. 18 år og lille hage, henvisning?

18 år og lille hage, henvisning?

alien005

alien005

36 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej jeg er en pige på 18 år, som har tænkt på dette i langtid. Jeg har opdaget, at jeg har en tilbageskudt/lille hage end normen. Først gjorde det mig ikke noget, men nu hvor jeg er blevet ældre tænker jeg mere på det. Jeg har allerede en lang næse, derfor ligner det at min næse er endnu længere. Udseendesmæssigt er det bare ikke køn. Det påvirker mig meget, og er en af grundene til min angst, jeg tør slet ikke er gå ud, er hjemmeboende og studerer ikke. Jeg har altid været god i skolen, men det her påvirker mig meget. Ikke nok med det har jeg besvær med at åbne munden, når jeg foreksempel skal til tandlægen begynder min underlæbe at ryste helt vildt. Jeg bliver også hurtig træt af at tygge min mad, og det tager mig over en halv time at spise en portion ris, da jeg tygger langsommere. Jeg har også træng til at 'knække' min hage, da den er ubehagelig stiv. Er det normalt?! Jeg vil ønske at kunne få en henvisning til sådan et problem, men ved ikke om det er muligt. min læge er ret streng, og jeg fik ikke engang lov til at få en henvisning til min 2 store sorte modemærker ved hagen og under kinden. Synes det er underligt, da mine 2 veninder, mor og bror har fået henvisning til deres modemærker. Så bør jeg også skifte læge? Har I en god egen læge som I kan anbefale?
laurabs

laurabs

398 indlæg
  • Skrevet
Som jeg forstår det er dine modermærker helt urelaterede til dine problemer med hagen, så jeg ville ikke drage konklusioner omkring din læge på baggrund af hans/hendes vurdering af dem. Hvis du ikke har fået en henvisning på baggrund af dine modermærker, er der nok intet galt med dem :) Du beskriver dine problemer med din hage, og det lyder helt sikkert som noget, der er værd at få set på. Tag til din egen læge igen og beskriv dine problemer med din hage. Hvis du ikke føler, at du bliver taget alvorligt, kan du altid skifte til en anden læge.
alien005

alien005

36 indlæg
  • Skrevet
Tak for svaret! Det med modemærker, jeg havde talt med en anden læge først som ikke var min læge og jeg har fortalt hende, at de kløede meget og der voksede hår på dem, hun sagde at der ikke var noget galt med dem, men hun godt kunne se problemet i at de var irriterende. Hun var ved at skrive min henvisning, da hun i sidste øjeblik tilkalder min egen læge, som begynder at insisterer på, at det kun er kosmetisk. Selvom hvis det var kun kosmetisk, hvilket ikke var i mit tilfælde, synes jeg at man i dagens Danmark godt kan få en henvisning til såden en lille ting, når vi nu alligevel betaler skat. Selv mine to veninder fik en henvisning, og den ene af dem fik endda tilbudt at fjerne flere, når de nu var ved det. Men det er vel også forskelligt fra læge til læge, så ja, jeg overvejer stærkt at skifte læge. Og igen tusind tak for svaret heheh :D
laurabs

laurabs

398 indlæg
Så lidt :) Det lyder også super irriterende med modermærkerne, og jeg ville da helt sikkert også prøve at få dem fjernet. Det lyder meget fornuftigt at skifte læge, hvis du ikke føler dig taget alvorligt af din egen læge. Men det der med hagen skal du virkelig få undersøgt hos lægen, hvis du ikke allerede har det. Det lyder bestemt ikke normalt at have svært ved at åbne munden ved tandlægen eller tygge meget langsomt, og det er helt uacceptablet at have det på den måde, at man ikke laver noget til daglig pga. sådan en fysisk ting. Det mener jeg helt klart, at både du og din læge bør tage ret alvorligt :) Så få snakket med en læge om det!
alien005

alien005

36 indlæg
  • Skrevet
Igen tusind tak, du har givet mig mod til at søge en tid hos lægen, var også virkelig splittet mellem om det er noget jeg bør tage op eller ej, da jeg faktisk troede at alle havde det sådan. Tak igen! ((:

Mest populære tråde