1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. armhår

armhår

josefinepoulsen

josefinepoulsen

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg var i bad tidligere i dag og jeg havde lige barberet mine ben. Jeg har altid haft meget mørke hår på mine arme... og mange af dem! så da jeg stod dermed skraberen i hånden kunne jeg ikke lade være. Jeg barberede mine arme. Det så godt ud lige da det var gjort men så kom jeg i tanke om hvordan hårene på mine ben bliver stridere og tykkere når de kommer tilbage, og dér freakede jeg ud! Jeg tør ikke at blive ved med at barbere dem for så er jeg bange for at gøre det værre! Hvad skal jeggøre?! er der nogle af jer andre der har stået i samme situation? oghvis ja, hvad skal jeg gøre nu hvor uheldet er ude?? please hjælp mig!
culpa

culpa

687 indlæg
  • Skrevet
Det er en myte at hår gror tykkere, mørkere eller stivere tilbage ved barbering. En myte som faktisk er blevet modbevist af videnskaben et utal af gange. At du klipper hår kan ikke ændre dets sammensætning, det er ikke sådan hårvækst fungerer. Du får jo heller ikke mørkere eller tykkere hår af at gå til frisøren, og dit hår er ligeglad med hvilken længde du klipper det. Grunden til at man kan have det som om at håret kommer tilbage tykkere er, at nyudgroet hår vil være tykkere tæt på huden, og når du så barbere det vil det føles tykkere. Du kan roligt barbere dine arme, og hvis du lader være i en periode vil det se ud som før. Du kan overveje at bruge voks i stedet.
Danniella

Danniella

6 indlæg
  • Skrevet
Få det fjernet med sukker, det er skånsomt for huden, der gror fære hår samt de bliver blødere. Find den kosmetolog i nærheden af dig som udfører behandlingen.