1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Brystforstørrelse - jeres erfaringer

Brystforstørrelse - jeres erfaringer

JordanJulie

JordanJulie

546 indlæg
 • Skrevet

Hej kvinder

Jeg har i laaaaaang tid overvejet at få lavet mine bryster større, da de desværre ikke er særlig store fra naturens side, og jeg tænkte på, om noge af jer herinde, havde fået foretaget en brystforstørrende operation og gerne ville dele erfaringer med mig, inden jeg lægger min under kniven.

Jeg kunne godt tænke mig at vide noget om jeres forløb - gode overvejelser inden operationen, jeres forventninger (blev der levet op til disse?), selve operationen, forløbet efter operationen, bivirkninger (smerter, følelsesløshed, amning, mm.), evt. træning efterfølgende (kunne dette gøres?), og vigtigst af alt: har i nogensinde fortrudt det?

Jeg håber, nogle af jer kan hjælpe mig, da det er en ret stor beslutning at tage.

Knus fra mig

Thegirlwithnoname

Thegirlwithnoname

414 indlæg
 • Skrevet

Jeg har ikke erfaring med det, men jeg synes du skal tænke det ordentligt igennem og være udviklet før du tager beslutningen

inthedark1

inthedark1

6668 indlæg
 • Skrevet

jeg kan anbefale at besøge www.kosmetiskguide.dk
der får man en masse viden om det, andres erfaringer, billede og rigtige historier.

ved operationer kan der altid forekomme komplikationer, derfor naturligvis også ved en brystforstørrende operation.
smerterne er forskellige. nogle har MEGET ondt, andre har ikke så ondt. men smerter vil der altid forekomme efter sådan en operation. men vil virkelig anbefale dig at tjekke hjemmesiden ud, den er fantastisk.

Emmelyn2013

Emmelyn2013

1804 indlæg
 • Skrevet

Som Inthedark skriver:
Prøv Kosmetiskguide.dk (Mylooks.dk).
Der får du meget hurtigere end her, svar på alle dine spørgsmål, da det er en side som udelukkende omhandler kosmetisk operationer. Og debatforummet har nogle rigtig søde og hjælpsomme brugere

tyggegummipige

tyggegummipige

7 indlæg
 • Skrevet

Det er ikke nødvendigt at få en operation for at få større bryster. Jeg er godt nok kun 14-15 år og mine bryster vokser stadigvæk men jeg er altså gået to skåle op ved at bruge teknik som hjælper rigtig godt. Min mor som er 48 er gået hele tre skåle op!
Du skal gøre det her:
-Spise mad med et højt østrogen indhold. Hvorfor tror du at kvinder får større bryster af
p-piller? Fordi at der er østrogen i dem. Østrogen er det kvindelige kønshormon, men undgå p-piller hvis muligt, de øger chancen for brystkræft. Der er østrogen i bla. æbler, bage gær, gulerødder, græskar, oliven olie osv. Men pas på, hvis du er lidt overvægtig kan fedtet sætte sig på dine ben, og det er nedern.
-Brystmassage. Ja det giver også større bryster. Ikke nok men det men det stopper også din menstruation en gang imellem. Det er fordi at menstruationsæggets indhold af østrogen bliver ført op til brystet og gør ægget mindre, mindre bæredygtigt og ubrugeligt, Så nogle gange er din mestruation der slet ikke men når den er bløder den mindre i kortere tid. Sådan skal du gøre:
Tag en god bodyolie og masser brysterne i cirkler omrking brystvorten. Hver cirkel bør vare 2 sek. Dette skal du gøre 100-300 gange hver morgen og hver aften.
I løbet af et par måneder bør dine bryster være blevet betydeligt større. Og hvis ikke kan du altid trøste dig med at mænd mest tænder på røve. I hvert fald i følge videnskaben.
Håber at det hjalp.

Derre

Derre

0 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Falins36

Falins36

1 indlæg
 • Skrevet
er disse produkter en fidus?
Miss J

Miss J

128 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hvordan føles det så,at gå rundt,og tænke på,at have fremmedlegemer indopereret i sin krop hele dagen lang,og føles de som en del af jeres kroppe er I utrygge ved om der går hul på dem indeni kroppen hvis nogen rører,og føles det i det hele taget rart,eller føles det irriterende?????????????jer der har fået lavet kunstige bryster:/

Seneste tråde