1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Brystreduktion betalt eller ej?

Brystreduktion betalt eller ej?

Anine96

Anine96

44 indlæg
  • Skrevet
Hey guys! Jeg føler jeg står i et kæmpe dilemma og håber der er nogen herinde der kan hjælpe mig lidt på rette vej. Jeg vil gerne have en brystreduktion og har ville have en i flere år! Der har altid været noget i mit liv som har "været i vejen" for at jeg virkelig har gjort noget ved det, som at jeg skulle tabe mig, eksamener, backpacking rejse osv. men nu har jeg simpelthen fået nok. jeg kan ikke mere, jeg føler mig så utilpas i min krop. Min ryg og nakke gør så ondt og jeg får hovedpine af det. Og så er der det psykiske som hos mig vejer meget højere end de fysiske smerter. Jeg er lige startet på studie så timingen er ikke den bedste, men det er det aldrig. Så på mandag ringer jeg til min læge og tager en snak med hende om det. Men jeg går og tænker rigtig meget over om jeg skal prøve at se om staten vil dække operationen eller om jeg selv skal betale for den. Fordi det ville være sååå fedt hvis jeg kunne få den dækket fordi SU livet er lidt stramt i forhold til money! Men jeg har ca 20 tusind jeg godt selv kan betale og så skal jeg nok låne resten af mine forældre som jeg har det vildt dårligt med, men det er selvfølgelig noget jeg betaler tilbage. Jeg tænker bare på resultatet af operationen nok er meget forskellig afhængig af om det er dækket af staten eller man selv betaler. fordi jeg vil selvfølgelig gerne have det bedst muligt resultat, og hvis jeg selv betaler bestemmer jeg jo også hvor meget der skal væk osv. og den "frihed" er der ikke hvis den er betalt af staten. Hvad ville i gøre?
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
I modsætning til en brystforstørrende operation, så skal du ikke tænke på kvaliteten af implantaterne. Så lige netop på det punkt ville jeg nok ikke bekymre mig så meget om hvorvidt en offentligt ansat kan gøre arbejdet lige så godt...
Vejen til offentlig behandling er helt sikkert igennem egen læge. Du skal selvfølgelig slå på de gener, smerter og problemer du oplever (fysiske, så vel som psykiske). Så kan det være at din læge vil indstille dig til operation.
Og nej, der er s'gu aldrig et godt tidspunkt til at blive opereret. Og det gælder altså uanset hvad du skal have lavet :) Men held og lykke under alle omstændigheder.
Kvindei40erne

Kvindei40erne

145 indlæg
  • Skrevet
Hvis du har meget stor barm, er der god sandsynlighed for at sygeforsikringen vil betalte det. Så hiv fat i din læge
Pernillelund

Pernillelund

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg har selv fået lavet en brystopretation tilbage i 2016 hos AK Nygart, som jeg er utrolig tilfreds med. De var rigtig nemme at snakke med, og de forstod fuldstændigt, hvad det var, jeg gerne ville have. De specialiserer sig også inden for brystreduktion, og priserne er ret fornuftige. Dem vil jeg helt sikkert anbefale, at du undersøger. De har også mere en 15 års erfaring, så det gør det hele lidt mere trygt.
sofiechristensen

sofiechristensen

3 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
I relation til brystreduktion, så har jeg overvejet at få lavet en brystreduktion hos Agata Privathospital. Er der nogen der har erfaringer fra dem eller nogle andre? https://www.agata-privathospital.dk/plastikkirurgi/brystoperationer/brystreduktion/