1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Elektrisk hår og fodvorte...

Elektrisk hår og fodvorte...

pingvine

pingvine

1125 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Ja, det er muligt at de to ting ikke lige har så meget med hinanden at gøre - bortset fra at jeg bøvler med begge dele, og så slår jeg lige to fluer med ét smæk Så derfor:
1: Hvordan slipper jeg af med elektriciteten? Jeg har langt hår som normalt krøller rigtig meget og er lidt stort og vildt. Nu er det fladt, uden krøller og så er det simpelthen så elektrisk. Jeg ved godt, at det har noget med kulden at gøre, men hvad kan jeg gøre ved det?
2: Er der nogle af jer, der har haft succes med nogle af de håndkøbsmidler, man kan købe til at bekæmpe fodvorter med? Har fået en på min venstre fod, og vil selvsagt gerne af med den igen. Så kan I anbefale noget?

Skriv gerne selvom I kun har råd til det ene af mine "problemer". På forhånd tak for hjælpen

LouiseR

LouiseR

951 indlæg
 • Skrevet

Jeg har også et stort naturkrøllet hår og når jeg glatter det bliver det også elektrisk. Det eneste der hjælper er masser af kur og evt. noget blødgørende efter glatning, såsom siliconedråber. Men kan ikke undgå det helt..
Jeg har desværre ikke erfaring med håndkøbsmedicin til vorter, men har dog prøvet at få dem frosset væk hos lægen, og kan kun anbefale det. Hvis den ikke er så stor kræver det sikkert kun én behandling, og det gør altså ikke så ondt

Zilla

Zilla

3555 indlæg
 • Skrevet

Der findes noget, som hedder Vortex på apoteket, det har virket for mig, hvis vorten ikke har været for stor/dyb. Men spørg på apoteket, måske findes der en ny og bedre, som jeg ikke lige kan huske

01Micro

01Micro

79 indlæg
 • Skrevet

Til elektrisk hår kan det hjælpe at spraye en smule hårlak på sin børste og køre den igennem håret en eller to gange
Til fodvorten vil jeg anbefale noget der hedder virocid. Det er noget kradsbørstigt stads men det virker. Der er flere forskellige fremgangsmåder alt afhænging af hvem man spørger men jeg plejer at gøre følgende: Man skal starte med at file huden omkring fodvorten sådan så de evt. døde hudrester forsvinder (husk at hælde lidt kogende vand over din fil bagefter da fodvorter smitter). En (meget) lille smule virocid kommes på vorten og et lille plaster sættes over når det er tørret en smule ind. Pas på med at putte for meget på for det er virkelig kraftigt.
Jeg ved ikke om det er sådan man gør nu, for det er et stykke tid siden jeg har haft fodvorter, men spørg på apoteket

Polishaholic

Polishaholic

381 indlæg
 • Skrevet

mener det hedder veucid? men altså ja, det virker, kan dog ikke huske om der er noget du skal have på recept eller om du sagtens bare kan hente det på apoteket

Snykling

Snykling

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
pingvine

pingvine

1125 indlæg
 • Skrevet

Tusind tak for jeres råd Vil smutte på apoteket på mandag, så jeg kan få sat en stopper for den ubudne gæst på min fod.
Mht. håret er det lidt mere besværligt... Jeg har forsøgt mig med silikonedråberne tidligere, men selvom jeg virkelig ikke bruger ret meget, så bliver mit hår meget, meget fladt og tungt, så det holder jeg mig lidt fra, da jeg rigtig godt kan lide mit "rigtige" hår - altså krøllerne. Og jeg reder ikke mit hår til daglig - lyder måske lidt skørt, men det er faktisk ikke nødvendigt selvom håret er så langt og en tur med hårbørsten slår krøllerne ihjel, så derfor kan jeg nok ikke rigtig bruge hårspray-tippet, selvom det ellers lyder effektivt. Men hvis I har flere anti-elektricitet-tips så fyr blot løs.

Ingenoverdig

Ingenoverdig

4 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Fodvorte historien:
som barn og teenager var jeg meget ramt af vorter. VIRUSID er et effiktivt middel. er ret sikker på at du kan købe det uden resept. det er et middel der ætser-så sørg for kun at smørre det på selve vorten for ellers kan det godt svide lidt på det raske hud.
hvis du sys det er for klamt at gå med en vorte for længe kan du jo få den frossset eller skåret væk-alt efter...mange ting =) jeg har prøvet begge dele-sys at få den frosset var mest "behageligt".

snak med din læge om muligheder =)

AggieM

AggieM

36 indlæg
 • Skrevet

@pingvine

Det er gratis at få den frosset hos lægen, det er altid værd at overveje. Det fik jeg gjort som teenager og kunne klares over en eller et par gange.