1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Erfaringer med isotretinoin

Erfaringer med isotretinoin

AnnaBlondiex

AnnaBlondiex

117 indlæg
 • Skrevet

Hvad er jeres erfaringer ?

findikfistik

findikfistik

58 indlæg
 • Skrevet

Jeg fik alle bivirkninger. Fra tør hud til psykiske påvirkninger.

Kandiseret

Kandiseret

128 indlæg
 • Skrevet

Jeg fik meget tørre læber og hænder. Men det kunne heldigvis klares med en god læbepomade og håndcreme. Plus en god hudplejeserie, specielt udviklet til hud under medicinsk behandling..

Det er det bedste jeg har gjort for mig selv! Skulle bare have gjort det noget før. Har spildt alt for mange år med at gå og have det skidt over min hud..
Det er 4 måneder siden jeg stoppede med behandling, og har ikke haft nogen urenheder siden, min hud er blevet rigtig flot!

charlottehc

charlottehc

31 indlæg
 • Skrevet

Fik rigtig tøre læber, men det er ikke nogen en god læbepomade ikke kan klare (decobal er rigtig god). Desuden fik jeg en gang i mellem blodnæse, men tro mig du bliver så glad for at bruge isotretinoin. Jeg havde rigtig slem acne fra de 13 til 16 år, og havde prøvet alt, men da jeg begyndte at tage de skrappe piller hjalp det. Ville som kandiseret skrev ønske jeg havde gjordt det noget før, for er SÅ glad for resultatet

SBM

SBM

10 indlæg
 • Skrevet

Første gang fik jeg tørre læber, ellers intet! Min hud blev flot.
Det vendte dog tilbage, og jeg startede på medicinen igen. Det skulle jeg aldrig have gjort. Forværring af depression, ondt i alle led (som fortsatte i 2 år, og som jeg stadig bøvler med hvis jeg overbelaster mig selv) selvmordstanker, you name it!

Så ja.. Det er stærke sager, som du absolut kun skal hoppe på hvis du har virkelig slem akne. Jeg snakker ikke som på billedet,, nej værre!!

babette123

babette123

159 indlæg
 • Skrevet

tørre øjne

blessera

blessera

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Du kan køb isotretinoin fra dette licenseret UK apotek (Det kræver en nem online konsultation) http://www.reliablepharm.com
frederikh

frederikh

11 indlæg
 • Skrevet

Tænk dig virkelig godt om inden du springer på sådan en kur. Som de andre skriver, så hjælper det, men det er forskelligt fra person til person, hvilke bivirkninger du får, så du kan ikke vide på forhånd, hvordan du vil reagere på produktet

Beslutter du dig for at tage sådan en kur, så vær helt sikker på at du er klar til at gøre det 100 procent.

En ting du skal være klar over. Isotretinoin helbreder dig ikke for akne, akne er hudsygdom, og isotretinoin helbreder i de fleste tilfælde kun akne for en periode og så vender det tilbage.

Lige meget om du starter på isotretinoin eller ej, så vil jeg anbefaler dig allerede fra i dag, at du laver andre nødvendige ændringer på dit liv, så din akne ikke vender tilbage igen. Spis sundt, hold dig væk fra sukker og mælkeprodukter, dyrt motion, få en god simpel hudpleje rutine. Med de få ting, så kommer du langt

Held og lykke Annablondiex

Hilsen Frederik

lulala

lulala

4813 indlæg
 • Skrevet

Jeg stoppede på kuren for snart et år siden, og har kun haft ganske få urenheder siden.

Jeg fik meget tørre læber, og kun en enkelt gang fik jeg næseblod.

Den værste bivirkning var, at mit hår faldt af i store totter. Det er stadig ikke blevet fint igen.

emsebemse

emsebemse

1 indlæg
 • Skrevet

Jeg er en pige på 16 år der har haft acne siden jeg var ca 12-13 år. Jeg kom på isotretinoin kuren i januar og allerede efter et par uger var alle hudormene på næsen, i panden og kinderne forsvundet. Jeg kunne tydeligt se en forskel, efter kort tid. Slutningen af marts fik jeg dog bivirkningerne at mærke. Selvfølgelig havde jeg tør hud, som man ikke kan komme uden om med den her kur. Men jeg følte at jeg gik på søm når jeg havde sat ned eller lagt for længe. Mine knæ gjorde ondt, og jeg gik på idrætsefterskole på det her tidspunkt så der var nogle ting jeg blev nød til at sige fra til. Folk spurgte også tit om jeg var træt eller om jeg havde grædt hele natten fordi mine øjne var så røde og hævede. Men det var fordi de var så tørre.

Men selvom bivirkningerne var hårde, var de det hele værd!!! Min hud er blevet så flot og jeg hade aldrig troet jeg ville kunne gå uden for en dør uden et tykt lag make up og være glad og tilfreds med mig selv. Jeg er blevet en helt anden person pga den kur. Når jeg snakker med folk kigger de mig for en gangs skyld i øjnene og ikke på alt det, der er i mit ansigt. Så jeg syntes der er noget sludder når der er nogen der også har været på kuren eller bare HØRT om den at den ikke er det værd og at man får selvmordstanker osv. JA bivirkningerne er som sagt hårde, men man kan altid stoppe med at tage dem!
og det er kun et halvt år af dit liv du skal "ofre" for at få det bedre resten af livet.

SÅ JEG ANBEFALER ISOTRETINOIN MEGET STÆRKT!!!