1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Få hår til at vokse hurtigere?

Få hår til at vokse hurtigere?

Noora123

Noora123

44 indlæg
  • Skrevet
Hej jeg er desperat for at få mellem langt hår igen! Jeg var til frisør for nogle måneder siden og blev klippet alt får kort og med etager hele vejen rundt og det klær mig IKKE :( jeg savner der hår jeg fik lavet sidste gang jeg far til frisør, som var skulder langt og nu vil jeg have det igen..... Har nogle af jer nogle metoder til at få langt hår? Har hørt sollys hjælper når det er sommer men den lader vente på sig :( har også hørt om nogle vingummier som er lavet til at få håret til at vokse men jeg ved ikke om det er fup..... Håber på at få en masse gode råd fra jer, på forhånd tak! :)
Q29Q

Q29Q

6 indlæg
  • Skrevet
Prøv Castor Oil det er et mirakel middel
fibromor

fibromor

2 indlæg
  • Skrevet
Jeg fik kemo sidste år, og mit hår var efterladt som en katastrofe!!!! Min frisør anbefalede mig en vitaminpakke fra Nani, og som har gjort at mit hår igen har en god tykkelse, og ikke knækker af længere..... Jeg gik til firmaet med mine gode oplevelser, og fordi jeg blogger, fik jeg lov at give læserne 10% på alle køb hvis de bruger promokoden; fibromor10. For mig har det hvertfald gjort en forskel, og jeg tager også deres fiskeolie... linker lige til deres side, så kan du jo se om det måske kan være noget for dig 😘 https://nani.dk/koeb/hud/vitaminer-til-huden/ref/4/
Noora123

Noora123

44 indlæg
Mange tak vil kigge på det :)
Noora123

Noora123

44 indlæg
Aww er ked af at høre du har været det igennem :( nu virker det pludseligt åndssvagt at bruge så langt tid på at vokse mit hår ud når der er folk der jo får kemi :( men mange tak vil 100% kigge på det :)