1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. For høj til høje hæle

For høj til høje hæle

moodie

moodie

15 indlæg
  • Skrevet
Jeg skal til galla og vil gerne have høje hæle på, problemet er bare at jeg er 1,76, hvilket i forvejen er ret højt. Jeg har ikke lyst til at rave over alle andre, men jeg gider heller ikke have flade sko på, da det ville se tosset ud med kjolen. Nogle ideer til hvor høj en hæl jeg skal købe uden at det bliver for højt, men også ser flot ud?
Zizzy

Zizzy

74 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Zizzy her har ikke været til galla. Jeg blev udlært industrismed da jeg var 9 år, og har siden beskæftiget mig med det fag alene. Ingen galla men fedtet hår, som vi plejede at sige. Da jeg fyldte 13 røg jeg prompte til en borerig i nordsøen, hvor jeg foretog undervandssvejsninger i dybdehavet. I starten trykkede det lidt for ørene. Dette problem skulle imidlertid vise sig at være det mindste af dem, da jeg erfarede at kantinemaden var under al kritik på stedet. Jeg svejsede samtlige toiletter i stykker til en sådan grad, at stedet endte at indstille boringen og sende personalet hjem. Da jeg var hjemme igen havde jeg lige nøjagtigt den alder, hvor jeg kunne se mine jævnaldrende tage til galla i fint tøj og feste igennem. Jeg kunne tænke tilbage på 6 år på nordsøen med dårlig mad og konstant kulde. Én ting, der ikke var nok af på min tidligere arbejdsplads var bajere, så her tog jeg revanche og sneg mig ind til gallafesten og drak mig fuld i mit skjul i kosteskabet. Jeg kunne høre hvordan der blev danset, sunget og grinet. Jeg endte med at brække mig i det kosteskab.
BeigeGuldElsker

BeigeGuldElsker

18 indlæg
  • Skrevet
du gør det klart at du vil have høje hæle på, men jeg vil alligvel gerne forslå sådan noget som birkenstocks (kan ikke stave til det, haha). Jeg er selv 176 høj, så kender det virkelig godt. Ellers måske sådan noget elegante ''badetøfter'', du ved sådan nogle med en form for pels på toppenhttps://www.ellos.dk/shepherd/hjemmesko-tessan-slip-in-i-fareskind/1519196-01-39?extcmp=01_DK_SEM_G4&LGWCODE=151919601;87171;4797&gclid=Cj0KCQiA04XxBRD5ARIsAGFygj9Hl-0J_SIYMcfKDV5-UnGJzJIkL2Vx5MTtLfUgY_W1YmXx-hWXFQIaAroNEALw_wcB&gclsrc=aw.ds, måske man kan få noget ligende med hæl? :)
sommeren

sommeren

35 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes høje kvinder på høje hæle er SÅ smukke! Men, hvis du ikke selv har lyst, så fine en med lav hæl, så får du stadig holdningen ;-)
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
Synes mellem 5-7 cm er helt fint er 175........