1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Fortæl mig om Basiron! :)

Fortæl mig om Basiron! :)

heelsonfire

heelsonfire

5 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej piger.
Jeg har lige et par spørgsmål angående Basiron:
1) Hvordan bruger I cremen? Bruger I den for sig selv, eller sammen med anden hudpleje - hvis ja, hvilken? Og bruger I den som "spot treatment" på den enkelte bums eller i hele ansigtet?
2) Hvor skrap er Basiron ved huden? Og er der nogen, der ved, om den er skrappere end Redap?
3) Hvor lang tid gik der, før I så resultater?
4) Kan man bruge den, hvis man har mild akne - eller er det for hård kost for huden? (Jeg kunne ikke tåle Redap)
I må også MEGET gerne skrive, hvis I har haft negative erfaringer med cremen, for har kun hørt positive ting indtil videre.
Håber på at høre fra jer

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
altidsolskin

altidsolskin

1829 indlæg
 • Skrevet

Okay jeg har så kun meget negativt at sige om Basiron.

Jeg fik Basiron da jeg havde akne, og brugte den sådan cirka i 2 år tror jeg. Basiron er simpelthen det dårligste produkt jeg nogensinde har prøvet, og jeg vil MEGET kraftigt advare dig mod at bruge dette produkt hvis du i forvejen har en sart hud - hvad mange med akne også døjer med. Jeg fik simpelthen store sår i ansigtet fordi denne creme gik ind og udtørrede min hud så meget at den "døde". Og det var lige meget hvor lidt jeg brugte. Da der var gået 2 år og det stadig ikke blev bedre, tænkte jeg bare NEJ - hellere akne end store sår i ansigtet...

nalle<3

nalle<3

287 indlæg
 • Skrevet

Ja, der er vist delte meninger omkring det...
Jeg brugte det for nogen år siden, syntes det virkede ganske fint, men nu har jeg heller ikke specielt sart hud
Men du skal ikke bruge det hver dag, i længere tid
Og kan anbefale dig at købe en vandbaseret creme at bruge om dagen (og så bruge basiron inden du går i seng), Avene har lavet en rigtig god vandbaseret creme, den kan købes på apoteket..
Og vil HELT KLART fraråde alt form for sol (altså solbadning og solarie) et par dage efter du har brugt det!!
Man blir mega skollet!!

knus

mansen

mansen

501 indlæg
 • Skrevet

Jeg har tidligere brugt basiron, og har været meget glad for det. Havde ikk meget uren hud, men mere periodevise udbrud. Brugte cremen i et tyndt lag over den crem jeg ellers bruger om aftenen, og vaskede den af om morgenen. Brugte den på de ramte områder, da den også forbygger bumser.
Cremen er meget stærk, men den fås i to opløsninger. Start med den milde, for huden skal virkelig venne sig til cremen. Man kan godt blive meget tør i starten, så sørg for at bruge rigtig meget af din almindelige crem både morgen og aften.Jeg brugte hudolie, da jeg synes det er det bedste. Pas på med at få basiron på tøj og håndklæder, det giver nogle meget grimme mærker/afblejninger, som ikk er til at få af.

Celine4

Celine4

129 indlæg
 • Skrevet

Hey
Jeg bruger Basiron sammen med min almidelige hudpleje. Smører det på om aftenen direkte på bumsen. Får nemlig uren hud op til menstruationen. Synes den bliver for skrap mod huden, når man bruger den som en ansigtscreme, altså i hele ansigtet. Fik tørre pletter af den om min hud skallede. Men den fungerer rigtig godt for mig, når jeg bruger den direkte på bumsen. Gør det som regel inden jeg sover, og hvis det er meget slemt, så gør jeg det også om morgen efter jeg har udført min daglige hudpleje rutine.
Synes heller ikke at det tager lang tid før resultatet kan ses. Som regel er bumsen tør efter en nat.

Beatie

Beatie

5 indlæg
 • Skrevet

Hej.
Basiron er nok det bedste middel mod bumser jeg har prøvet. Jeg har haft bumser siden jeg var 9 år, i hele hovedet, ikke voldsomt, men rigtig mange. Jeg smurte lidt basiron på om aftenen inden jeg gik i seng og vupti, morgenen efter var de mest synlige bumser væk. Det er utroligt effektivt! Jeg kom desværre til at bruge det for meget, så nu kan jeg slet, slet ikke tåle det. Jeg bliver total rød i hovedet, især på øjenlågene og det klør forfærdeligt! Jeg prøvede at holde en pause på nogle måneder fra det og puttede derefter en lille smule på, men nej, nu bliver jeg rød og kløende af den mindste smule, øv! Så et godt råd er, brug det ikke alt for ofte! Ved ikke hvad der er bedst, men ville måske nok sige 2-3 gange om ugen er rigeligt.

Mvh. C

miamusen84

miamusen84

5 indlæg
 • Skrevet

Hej,

Jeg har googlet en side med mange flere erfaringer med Basiron, og som jeg ser det er det et produkt man elsker eller hader. Langt de fleste anmeldelser er dog positive, og mine egne erfaringer er da også rigtig gode.

Jeg bruger selv basison som en slags spot-creme og kommer det direkte på bumserne. Det gør dem meget mindre, og kan ret let dække dem med lidt mineral foundation.

Siden jeg taler om er http://www.bedst-mod-bumser.dk/basiron her kan man også læse anmelderler af andre ligende produkter.

CAR1NA

CAR1NA

147 indlæg
 • Skrevet

Basiron har overhovedet ik hjulpet på mig! hvilket jeg er super skuffet over, eftersom jeg også havde hørt gode ting om den :/ jeg fik lidt tør hud af den.. og jeg brugte den sammen med mit sædvanlige hudpleje og tog det på (i hele hovedet) om aftenen inden jeg gik i seng, og om morgenen brugte jeg fugtighedscreme..

Fiorentina

Fiorentina

1897 indlæg
 • Skrevet

Altså nu har jeg lige købt den igen efter et års pause. Før jeg brugte den første tube havde jeg meget uren hud, og den hjalp.. Den første uge, jeg brugte den tørrede min hud helt ud og jeg kunne pille store hudflager af, især omkring øjnene, selvom jeg kun brugte den i panden, kinderne og hagen. Altså i de mest udsatte områder. Har aldrig brugt den som ansigtscreme som sådan. Men derefter blev min hud altså rigtig pæn, og det er faktisk holdt næsten indtil nu, hvor jeg synes bumserne kommer tilbage. Jeg brugte altid bare en helt neutral creme ovenpå basiron. Sådan en uden parabener og alt det. Det virkede fint for mig. Men nu ser vi. Har lige købt den i dag. Kan være jeg lige vender tilbage om en uges tid