1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Fra langt til kort hår..

Fra langt til kort hår..

maleika

maleika

67 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej tøser...
Jeg har vidst brug for et lille skub... Jeg har i lang tid haft ca. den samme frisure og er ved at være træt af det.. Nu skal der bare ske noget og efter at have set en artikel i Q er jeg blevet lidt lun på det der med kort hår... Har selv tænkt på noget ala Rihanna's korte hår, men hvad tænker i...?
Og er der nogen af jer der er gået fra langt til kort - hvad tænkte i mest over??? Skal man bare hoppe ud i det - det gror jo ud igen...??

MIDA

MIDA

5414 indlæg
 • Skrevet

Hvis jeg var dig, så ville jeg nok starte med bare at få klippet 10 cm af, bare lige for at vænne mig til det korte. For hvis du så finder ud af, at det korte hår alligevel ikke helt er dig, så skal du jo ikke vente 3 år på det lange hår

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Du kunne sagtens bære at have kort hår. Af hvad jeg kan se, har du heller ikke frygtelig langt hår, for det ville være et meget stort spring. Men jeg synes du skal gøre det. Men stort set alle mine veninder, har gjort det samme som du nu sidder og overvejer, og de fortrød det i længden, og købte derfor extensions. Så synes lige du skal overveje, hvor kort egentlig. Så hellere starte med, at lægge ud med pagehår f.eks, og så kunne du altid få klippet det kortere endnu.

maleika

maleika

67 indlæg
 • Skrevet

Håret et pt. til lige ned over skulderne - så ikke pokkers langt... Har før haft page og det har været fint... Har aldrig fortrudt de gange der er røget over halvdelen af håret..

NoDaysWithoutLaughter

NoDaysWithoutLaughter

221 indlæg
 • Skrevet

Jeg syntes du skal hoppe ud i det. Det vokser jo ud igen. Start evt med at tage ned til din frisør, og få hendes mening om hvad der vil klæde dig.
For ca. et halvt år siden gik jeg fra at have hår til midt på ryggen, til en kort page, og jeg er stadig helt vild med det. Har aldrig fået så meget ros for en frisøre før, og jeg er bare så glad for det.
Jeg valgte dog at gå til en helt ny frisør, end hende jeg ellers plegede at gå til, for at få nogle friske øjne, og nye idéer.
Nogen gange skal man bare tage springet, og jeg tror sagtens du vil kunne bære kort hår. Og med den længde dit hår har nu, vil det ikke tage flere år at gro det ud igen.
Bare husk at kort hår skal klippes/studses oftere end langt hår.

Apriori

Apriori

1740 indlæg
 • Skrevet

Jeg havde hele mit liv haft langt hår (ca 5cm fra taljen), og for et år siden havde jeg det lige som dig. Jeg var så træt af altid at have det samme hår og endte med at gå til frisøren og blive klippet korthåret som på det vedhæftede billede, og jeg hadede det stort set fra samme dag det blev klippet. Troede først at jeg bare lige skulle vænne mig til det, men nej, jeg blev aldrig glad for det.
Det resulterede i at jeg har hadet mit hår inderligt det sidste år. Først nu hvor det omsider er blevet lidt længere end skulderlangt er jeg ved at have det okay med det. Det er helt sikkert den største fejl jeg har gjort ved mit hår og kan ikke vente til det bliver så langt igen som det var inden jeg fik det klippet.

Det er min oplevelse med det. Det betyder selvfølgelig ikke at du nødvendigvis ikke vil blive glad for en korthårs frisure, du har prøvet kortere frisurer før, men tænk dig rigtig godt om. Selvfølgelig gror det ud igen, men det tager lang tid.

Muffinhjerte.

Muffinhjerte.

1 indlæg
 • Skrevet
Deleted
striber

striber

1836 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Altså, hvis du har lyst til at prøve det, så synes jeg du skal gøre det.

Jeg var selv langhåret - længere end skuldrene, og havde haft det samme hår 5-6 år, så jeg trængte også bare til at prøve noget nyt. Jeg klippede mig derfor helt kort. Eller ikke helt kort, men du ved, noget ala Medinas el. Rihannas korte (glemte at vedhæfte billede, men du kan se det på dette link: http://www.google.dk/imgres?q=rihanna+short+hair&um=1&hl=da&sa=N&tbm=isch&tbnid=…

I starten var jeg lidt bange og kunne ikke rigtig finde ud af, om jeg turde, men gjorde det alligevel. Så tog frisøren én lang tot og klippede - og så var det ligesom ligegyldigt med resten
Har været, og er stadig, rigtig glad for det korte Det var virkelig fedt at prøve noget, jeg aldrig har prøvet før.

MIDA

MIDA

5414 indlæg
 • Skrevet

du skal jo forresten også tænke på din ansigtsform, det er jo ikke alle der kan bære kort hår

isbjørn1

isbjørn1

53 indlæg
 • Skrevet

Jeg vil give muffinhjerte ret i at det ser ud som om at du har ret tyndt hår. Derfor er det nok ikke alle korte frisurer der vil klæde dig, til gengæld tror jeg at nogle af de korte frisurer virkelig vil give dig mulighed for at få nogen volumen.. prøv at snakke med din frisør om det, han/hun vil garanteret have nogle gode ideer, og jeg synes det er en rigtig god ide!