1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Grimme ben

Grimme ben

Helle345

Helle345

6 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hejsa folkens. Jeg har desværre fået rigtig grimme ben - hvilket desuden ligger til familien. Men ja... Det drejer sig om strækmærker på inderlårene, som jeg ellers var begyndt at acceptere. De har givet mange selvtillidsproblemer. Nu har jeg så fået begyndende strækmærker på læggene, hvilket har vendt op og ned på det hele. Min selvtillid og lyst til at vise mine ben er helt i bund. Derudover har jeg noget, som jeg mistænker for at være åreknuder bag på knæene... Hviket siger sig selv, ikke hjælper særlig meget på situation. Andre der har samme udfordring, erfaring med kost og motion der hjælper på dette?? Et eller andet?? :) Jeg håber at høre jeres svar.
Aisa

Aisa

64 indlæg
  • Skrevet
Jeg har selv grimme ben. Desværre kender jeg ikke til noget, der hjælper på dette. Selv om det er svært, så elsk & accepter dig selv som du er & ser ud, så vil andre også gøre det, & dem der ikke gør det, så er det deres problem. Tro mig - ingen mennesker er perfekte - hverken af udseende eller opførsel. Det bliver nemmere med alderen, men tro mig, for de rigtige mennesker betyder dit udseende ikke noget. Det er det indre, der tæller, & dem der ikke ser på dig på den måde ved ikke hvilken fantastisk ven de går glip af, & så lad det være deres tab 😊
Ina91

Ina91

76 indlæg
  • Skrevet
E-vitamin skulle hjælpe med at reducere strækmærker. Køb e-vitamin olie og smøge på 1-2 gange dagligt
Helle345

Helle345

6 indlæg
Tusind tak for dine ord - dem må jeg huske på når alt køre lidt af sporet:))
Helle345

Helle345

6 indlæg
Det vil jeg da prøve!:))
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet

Hej Helle,

Jeg ved ikke hvor gammel du er, men jeg kan sige at der er meget få mænd der synes at en kvindes BEN er det der skal tiltrække ham :)

Åreknuder kan fikses, evt. skjules med strømper, eller div. cremer og make up. Spørg hos din kosmetolog, hvis du synes det er et problem. Det samme gør sig gældende for strækmærkerne. Du skal altså kun gøre noget ved det for din egen skyld, ikke for os mænd. Jeg vil nærmest garantere at møder du en mand, og giver ham det sødeste smil, griner lidt af hans score replik, tager hans hånd og fører ham ud på dansegulvet/cafeen/whereever, og bare fliter igennem, så er han solgt, uanset hvordan dine ben ser ud....

Helle345

Helle345

6 indlæg
Tusind tak for svar og de pæne ord
sofijensen

sofijensen

5 indlæg
  • Skrevet
Hej! Jeg døjer også med strækmærkerne på både inderlår, lår samt knæhaser og læg... Er også selv ret ked af det, jeg er hverken gammel eller overvægtig, men bruger dagligt bio oil på dem samt på mine ar, hvilket utroligt nok hjælper en hel del!