1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Hårtab?

Hårtab?

blomsterpigen25

blomsterpigen25

1 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg er pludselig begyndt at tabe utrolig meget hår. Er der nogen som har gode råd eller erfaring med dette, og i så fald hvad man kan gøre ift. produkter?
oliviafuglsang

oliviafuglsang

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej, jeg faldt over dit spørgsmål! Jeg har nemlig selv oplevet pludseligt hår tab, dog var det grundet stress på arbejdet. Jeg har fundet en rigtig god blogindlæg som jeg synes at du skal læse, da der er nogle nyttige tips som jeg brugte imod mit hårtab, som hjalp mig utrolig meget. thehairlust.com/ Jeg håber at den kan hjælpe dig. :)
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Der kan være mange årsager synes kosttilskud bestemt er et forsøg værd har selv haft god effekt af,at tage B kompleks i kombination med Zink,og Sillica,så kan du skifte til mildere hårpleje,som er sulfatfri,silikonefri,og uden parfume droppe hårfarvning,og være extra skånsom hvis du ikke allerede er ved brug af hårtørrer,så du fx kun tørrer til håret er halvvejs tørt på kold luft,og undgår stramme håropsætninger,hestehale stress er bestemt en faktor,at være opmærksom på,og endnu en ting man kan sørge for,at få extra protein i maden,da hår er dannet af protein sørg desuden for,at få sollys nok(hjælper til,at danne naturligt vitamin D,der er vigtigt for håret)synes du ikke noget af det du gør skaber en forskel skal du kontakte en læge,hudlæge,og blive undersøgt håber du finder en løsning på problemet:)
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
Nogle shampoer skulle stimulere hårvækst fx denne kan se den er sulfatfri: https://www.made4men.dk/watermans-grow-me-shampoo-250-ml.html?gclid=CjwKCAjwyo36BRAXEiwA24CwGVN-VUsTdVHPvI1UDZDHpWfpTuFnY5sC41tVfztShyNJhQ4Z15CszhoChPkQAvD_BwE https://drformulas.com/blogs/news/best-natural-dht-blockers