1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Hårtab og Hårklinikken

Hårtab og Hårklinikken

nschneemark

nschneemark

1 indlæg
  • Skrevet
Hej allesammen. Jeg har i løbet af det seneste år tabt over halvdelen af mit hår. Jeg plejer at have langt, tykt og krøllet hår, men nu er det blevet helt tyndt og kedeligt at se på. Jeg har læst på nettet, at man kan købe behandling hos Hårklinikken. Er der nogen, der har erfaring med dem? Eller er der andet jeg kan gøre, for at få mit hår tilbage. Jeg har taget både ølgær, Silica og jeg spiser altså rimelig sundt og varieret. Håber nogen kan hjælpe:-)
Allie00

Allie00

119 indlæg
  • Skrevet

Jeg har haft et forløb hos hårklinikken.. Man skal have en indledende samtale enten hvor du besøger dem i KBH eller Århus, eller via telefon. Du kan ikke købe deres produkter uden denne samtale.

Jeg har også mistet over halv delen af mit hår.. Jeg brugte desværre kun produktet i 6 måneder - men har overvejet at starte igen. Jeg mærkede ingen ændring på de 6 måneder - men retfærdigvis siger de også man skal bruge deres produkter i minimum 12 måneder før man kan se resultater.

For nogle måneder siden var firmaet CRESCINA på besøg i min lokale matas og valgte at få lavet en hårbundsanalyse hos dem.

Hun vurderede at brugte jeg deres produkter i 3 måneder så ville de kunne afhjælpe mit hårtab.

Begge produkter både hårkllinikken og Crescina får gode anmeldelser, men det er altså en dyr omgang synes jeg...

 

Personligt synes jeg hårklinikken lyder meget realistisk - MEN de siger jo at du kan risikere at dit hårtab genopstår hvis du stopper med produktet - selv efter de 12 måneder, og har man råd til at bruge 500 kr. om måneden på det ?

Crescina derimod bruges som en kur - som skulle booste dit hår og skabe balance igen. De siger dog også at efter kuren på 3 måneder går der yderligere 12 måneder før man kan se resultatet.

 

Hvis du beslutter dig for hårklinikken - så gå all ind - sæt dig for at du minimum skal bruge deres produkter i 12 måneder. Jeg har så meget fortrudt at jeg hoppede fra

L_m11

L_m11

8 indlæg
Ud fra hvad jeg har forstået fra hårklinikken, så taber man jo håret igen, hvis det er genetisk betinget? Jeg har set et fantastisk resultat på en bekendt, hvor håret er blevet tykkere, mere glansfult og lækkert. Han har brugt det i et år nu, og han er ekstremt glad for resultatet. Hans hårtab er arveligt, og derfor vil han tabe håret igen, hvis han stopper med at bruge produkterne. Han smører det i hans hår hver aften og er meget striks med det. Det kræver meget arbejde, men det er det hele værd. Tag afsted og få et møde med hårklinikken. De kan altid vejlede dig.
Kristoffer20

Kristoffer20

4 indlæg
  • Skrevet
Der findes altså naturlige produkter til hårtab, der giver hårvækst. Jeg har blandt andet læst om her castorolie.dk/rosmarin. I følge videnskabelige undersøgelser er rosmarinolie, lavendelolie, cedertræsolie og måske ricinusolie mm med til at afhjælpe hårtab, og uden bivirkninger. Men foreslår at du selv læser om det. Jeg har ikke selv prøvet olierne eller andre behandlinger, så kan desværre ikke sige at jeg selv har erfaring med det. Kh