1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Hårtab og Hårklinikken

Hårtab og Hårklinikken

nschneemark

nschneemark

1 indlæg
  • Skrevet
Hej allesammen. Jeg har i løbet af det seneste år tabt over halvdelen af mit hår. Jeg plejer at have langt, tykt og krøllet hår, men nu er det blevet helt tyndt og kedeligt at se på. Jeg har læst på nettet, at man kan købe behandling hos Hårklinikken. Er der nogen, der har erfaring med dem? Eller er der andet jeg kan gøre, for at få mit hår tilbage. Jeg har taget både ølgær, Silica og jeg spiser altså rimelig sundt og varieret. Håber nogen kan hjælpe:-)
Allie00

Allie00

119 indlæg
  • Skrevet

Jeg har haft et forløb hos hårklinikken.. Man skal have en indledende samtale enten hvor du besøger dem i KBH eller Århus, eller via telefon. Du kan ikke købe deres produkter uden denne samtale.

Jeg har også mistet over halv delen af mit hår.. Jeg brugte desværre kun produktet i 6 måneder - men har overvejet at starte igen. Jeg mærkede ingen ændring på de 6 måneder - men retfærdigvis siger de også man skal bruge deres produkter i minimum 12 måneder før man kan se resultater.

For nogle måneder siden var firmaet CRESCINA på besøg i min lokale matas og valgte at få lavet en hårbundsanalyse hos dem.

Hun vurderede at brugte jeg deres produkter i 3 måneder så ville de kunne afhjælpe mit hårtab.

Begge produkter både hårkllinikken og Crescina får gode anmeldelser, men det er altså en dyr omgang synes jeg...

 

Personligt synes jeg hårklinikken lyder meget realistisk - MEN de siger jo at du kan risikere at dit hårtab genopstår hvis du stopper med produktet - selv efter de 12 måneder, og har man råd til at bruge 500 kr. om måneden på det ?

Crescina derimod bruges som en kur - som skulle booste dit hår og skabe balance igen. De siger dog også at efter kuren på 3 måneder går der yderligere 12 måneder før man kan se resultatet.

 

Hvis du beslutter dig for hårklinikken - så gå all ind - sæt dig for at du minimum skal bruge deres produkter i 12 måneder. Jeg har så meget fortrudt at jeg hoppede fra

L_m11

L_m11

8 indlæg
Ud fra hvad jeg har forstået fra hårklinikken, så taber man jo håret igen, hvis det er genetisk betinget? Jeg har set et fantastisk resultat på en bekendt, hvor håret er blevet tykkere, mere glansfult og lækkert. Han har brugt det i et år nu, og han er ekstremt glad for resultatet. Hans hårtab er arveligt, og derfor vil han tabe håret igen, hvis han stopper med at bruge produkterne. Han smører det i hans hår hver aften og er meget striks med det. Det kræver meget arbejde, men det er det hele værd. Tag afsted og få et møde med hårklinikken. De kan altid vejlede dig.
Kristoffer20

Kristoffer20

6 indlæg
  • Skrevet
Der findes altså naturlige produkter til hårtab, der giver hårvækst. Jeg har blandt andet læst om her castorolie.dk/rosmarin. I følge videnskabelige undersøgelser er rosmarinolie, lavendelolie, cedertræsolie og måske ricinusolie mm med til at afhjælpe hårtab, og uden bivirkninger. Men foreslår at du selv læser om det. Jeg har ikke selv prøvet olierne eller andre behandlinger, så kan desværre ikke sige at jeg selv har erfaring med det. Kh
Kirsten Dahm

Kirsten Dahm

3 indlæg
  • Skrevet
Hvis dit hårtab er genetisk bestemt, så tror jeg ikke der er så meget at komme efter. Jeg har selv været igennem forløbet hos Hårklinikken og jeg synes bestemt ikke jeg har oplevet Du vil tabe håret uanset hvad du putter i. Min mand har prøvet med en hårtransplantation, hvilket var fint nok i starten, men her 3 år senere er han også begyndt at tabe det. Så nu har han både et grimt ar i nakken og tyndt hår på toppen. Han har nu læst om hårtatovering her der ikke giver hverken ham håret tilbage eller give mig et fyldigere hår, men vi får illutionen af mere hår, hvilket er det vigtigste for os. Kh Kirsten
StineDue

StineDue

7 indlæg
  • Skrevet
Prøv nogle naturlige produkter. Det har virkelig hjulpet godt for mig. Jeg kan ikke svare dig på hvorfor, men det gjorde det. Det plejede at være på https://natursmuk.dk/, men de har det desværre ikke længere.. Der var også nogle som sagde til mig at det kunne være genetisk, men i dette tilfælde var det ikke, så jeg vil helt sikker anbefale dig at række ud til en professionel.
SanneSvensson

SanneSvensson

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg må lige smide en kommentar på denne her. Min mand har fået lavet en billig hårtransplantation i Tyrkiet for omkring et års tid siden. Selvom det virkede som en dyr fornøjelse, så har det virkelig gjort en forskel hvad angår livskvalitet. Jeg ved ikke i forhold til det der er kommenteret tidligere, med resultatet senere hen, men min mand er i hvert fald ovenud tilfreds med resultatet. Det er jo lidt et tabu med hårtab, og selvom det mest rammer mænd, så er det jo noget der kan ramme både kvinder og mænd. Jeg synes ikke det er noget man skal være pinlig over, men hvis det ændrer ens selvopfattelse, så skal man få gjort noget ved det – Og der var Tyrkiet altså muligheden for en billig hårtransplantation for min mand 😊