1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Hair Volume piller??

Hair Volume piller??

snehvide1

snehvide1

248 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej piger

Er der nogle, som har nogen erfaringer med Hair Volume piller? Så en artikel om dem, og tænkte det kunne være noget for mig, da jeg er begyndt at tabe meget af mit hår Men synes de er ret dyre, så bille lige høre fra jer.

1) Virker de?
2) Hvor lang tid går der før de virker?
3) Er de pengene værd?

PS. Jeg har taget Silica i et stykke tid nu, og vil gerne prøve noget nyt, da jeg ikke synes de hjalp det vildt store.

ImApril

ImApril

165 indlæg
 • Skrevet

Jeg tror ikke de virker, jeg har selv prøvet mange naturprodukter, men hvis du tager youtube, og søger på "how to get" så inden du er færdig med at skrive, skulle der meget gerne komme noget op med hår, og det handler blandt andet om hvordan man kan gøre forskellige ting for at få fyldigt hår. (:
Jeg skifter min skilning i løbet af dagen, og er begyndt at vaske hår på knæ (lyder sjovt, men det virker) hvor jeg vasker håret opad, hvis du forstår, og så smækker jeg håndklæde i med det samme, render rundt med det, hvis jeg har tid, så det bliver sådan halvtørt, og så er det bare bunden i vejret, når jeg fønner..
(:

DoctorLove

DoctorLove

3199 indlæg
 • Skrevet

De virker formentlig ikke.

Prøv at tænk over følgende: Det er piller, derfor må vi nok regne med, at de skal virke fra roden. Et enkelt hårstrå vokser ca. 1 cm om måneden. Derfor vil du jo skulle tage pillerne i årevis, før en eventuel effekt vil kunne ses. (Hvilket jo er smart fra producentens side, for de fleste vil nøjes med at købe piller til max et par måneder, så miste tålmodigheden og droppe dem igen - men producenten har stadig tjent penge. Og producenten kan tilmed sige, at det er kundens egen skyld, at hun ikke kunne se effekt, fordi hun ikke tog pillerne i 6 måneder. Smart, ikke?)

Gå hellere til frisøren og få en god klipning hver 3. måned - det bliver formentlig flottere i længden!

minimeeee

minimeeee

5 indlæg
 • Skrevet

DoctorLove: Nu ved jeg godt at spørgsmålet drejer sig om hair volume pillerne, men jeg vil godt lige pointere at Priorin som også er piller mod hårtab osv. altså på nogen har en effekt. Jeg har en veninde og hendes far var ret tynd på toppen, nu er det altså blevet meget bedre og han har brugt priorin! Så den der med at det er smart af producenten den holder ikke helt synes jeg..... Undskyld men har oplevet mange der har haft rigtig god effekt af dem...

Snehvide1: Samtidig ved jeg fra andre kunder at de har været rigtig glade for hair volume, men ellers kunne du jo starte med b5 vitamin som oftest bliver brugt i kosttilskud mod hårtab osv.

Nelli

Nelli

3 indlæg
 • Skrevet

Jeg har haft god erfaring med Hair Volume!
Jeg er på min 5. måned med produktet, og jeg har kunne mærke stor forskel. Først troede jeg ikke rigtig på projektet, men jeg forsatte...
Mine negle er blevet stærkere, og alt det hår jeg normalt tabte, når jeg vaskede mit hår, er nede på et minimum. Min frisør har også nævnt, at jeg har fået mange nye hår - og jeg har ikke nævnt over for hende, at jeg var begyndt med et nyt produkt til mit hår.
Man skal bare huske, at det jo ikke er det eksisterende, men de nye hår det hjælper. Jeg har tænkt mig at forsætte, og jeg synes, det er fantastisk, at jeg kun skal tage én tablet om dagen.

 • Skrevet

Jeg har rigtig god erfaring med hairvolume, efter ca 2 måneder, taber jeg meget mindre går, plus jeg har haft 2 næsten bare pletter i hovedbunden, der næsten er væk jeg kan kun anbefale dem

potte.schramm

potte.schramm

1 indlæg
 • Skrevet

DET VIRKER! men skal også lige sige jeg er født med et godt stykke glat kineser garn som bare kan tåle alt.. dog varede det ikke ved, jeg permanent krøllede mit hår (importeret fra philippinerne, så det er ikke det her skånsomme midlertidige pjask vi bruger her i danmark) jeg valgte så at være platin blondt (Jeg er født mørkhårret) så der skulle ca. 7 afblegninger til; okay forestil dig lige hvor meget af mit hår der er brændt eller knækket af både fra rod og nede i spidserne, mildest sagt fældede jeg som en meget behårret kat på en hedevarm sommerdag. fik så det her wonderproduct af min mami, og allerede efter en måned begyndte mit hår at stoppe med at falde af fra roden, dog skulle jeg klippe spidser så det ikke fortsatte med at knække af for neden... omtrent 2,5 måned var mit lækre hår godt på vej til sit normale. sammen med pillerne så brug nogle lækre olier ( mandel olie, kokos olie = for at spare penge, eller argan oil eller orofluido = hvis det skal være rigtig luxus. føn hårret med noget varmebeskyttelse (serum, hårcreme etc. spørg din nærmeste matas, og smid så det på igen når du glatter håret) slut af med olien til spidserne. (lille tip fra philippinerne så hjælper en omgang lun kokosolie nede i bunden masseret ind også til hårvækst og et fastere hold af hårets udslip (køb en fin glasflaske hos din superbrugs/grønthandler, det er fast når du køber den, men smid flasken i microbølgeovnen i et minut og brug så den lune olie der kommer ud.

kletti

kletti

4 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
+1 Biotin - https://shytobuy.dk Veldig bra produkt!