1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Henna hårfarve i allerede farvet hår.

Henna hårfarve i allerede farvet hår.

milleskov

milleskov

3 indlæg
  • Skrevet

Hey piger.
Jeg vil lige prøve og høre jer herinde, om I ved hvad man kan gøre hvis; man allerde har farvet sit hår (kemisk blanding), og nu gerne vil begynde at bruge henna farve, fordi det er sundere. Der står nemlig at man ikke skal bruge det, hvis håret allerede er farvet, fordi det kan give misfavninger.

Så vil bare høre jer, om nogen af jer har prøvet af farve med henna i allered farvet hår, eller om I har en idé til hvad man kan gøre, - skal man vente eller kunne man gå til frisøren og få trukket farven ud? Hvad siger I ?

Mvh Camilla Skovlykke Hansen

  • Skrevet
Alle dem der sælger Henna anbefaler at man ikke farver Henna i hår der har været kemisk behandlet i de seneste 6-12 måneder. Jeg ville nok vente et års tid hvis det var mig, og så derfra begynde at farve håret med Henna, hvis det er fordi du gerne vil holde sundt hår så er ventetiden det hele værd ;) Tror at andre hurtige løsninger bare gør det værre. Jeg har selv farvet mit hår en del med Henna og jeg brugte denne guide, som jeg syntes er super god og giver en god forklaring på de fleste spørgsmål: https://perfect-body.dk/blogs/pb-blog/her-er-svarene-pa-alle-dine-henna-sporgsmal-i-4-lette-trin Inden man farver håret helt bør man også lave en lille test, af en tot hår man klipper af så du kan se om det er den farve du gerne vil have i resten af håret, så undgår du nemlig ubehagelige overraskelser. Hvis den fx er for mørk kan man tilføje kamillethe til blandingen og hvis den er for lys kan man tilføje mere Henna pulver. Men det hele står i den guide ;) Held og lykke! Fra en der har haft succes med Henna

Mest populære tråde