1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. HJÆLP! Kan i anbefale en øjencreme??

HJÆLP! Kan i anbefale en øjencreme??

Alfa28

Alfa28

3 indlæg
  • Skrevet
Kan nogle af jer anbefale en øjencreme mod trætte hævede øjne. Jeg bøvler meget med poser under øjnene og kunne virkelig godt bruge nogle tips. Er villig til at prøve alt
CykelFyr

CykelFyr

34 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg kan ikke hjælpe med øjencreme, men poser under øjnene skyldes typisk for lidt eller dårlig søvn, eller for meget natrium-salt i maden, eller evt. jernmangel.
For at sove bedre kan man snakke med sin læge om at tage magnesium-tilskud.
Magnesium er nødvendig for optagelse af kalium, så hvis man har/får for lidt magnesium, vil kalium-niveauet generelt også være lavt.
Kalium er vigtigt for at holde blodtrykket nede, og dermed også hævelser.
Magnesium hjælper også med at falde hurtigere i søvn, og giver en lidt dybere/bedre søvn (hvis man mangler det).

Silikater, som der er rigeligt af i agurk, hjælper med at udglatte huden, så spis en halv agurk hver dag, og/eller læg en skive agurk på øjenlågene, når du har tid til at have dem liggende i mindst et kvarter.

Grøn te hjælper også med at stramme huden op og mindske hævelser lidt, så udover at drikke den, kan man bruge teposen fra grøn te til at lægge på øjenlågene, når man har tid.
For jernmangel kan man spise ærter og porrer, eller tage et tilskud.
Danniella

Danniella

6 indlæg
  • Skrevet
Har god erfaring med Fire and Ice ansigtsbehandling som har reduceret min kærestes poser under øjnene gavaldigt samt et meget friskere look. Han får det en behandling hver 4 uge samt bruger produkter fra iS Clinical til hjemmebehandling. Spørg din nærmeste kosmetolog der sælger iS Clinical som er det mærke international filmstjerner anvender f.eks. inden de skal på den røde løber.
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
Synes den har hjulpet på mine rander,og der står på cremen den er beregnet til,at virke mod både poser,og rander:) https://www.matas.dk/it-cosmetics-bye-bye-under-eye-eye-cream