1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Hvor fake er du?

Hvor fake er du?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Skyler

Skyler

7949 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Jeg går kun med make up og farver hår, og så skal jeg have lavet bryster, men det er mere af pga. af dårlig ryg end det er for at dulle mig op.

Sefnutte

Sefnutte

979 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Michela

Michela

497 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hvis resten af kroppen og ansigtet osv ikke er "fake" kan et par kunstige negle da se flot ud

Selv er jeg ret naturlig. går med makeup, men som du selv siger så er det for at fremhæve mit ansigts egenskaber.
Ved ikke om det er at være "fake" men kan da også godt finde på at hoppe i et par mega lavtaljede bukser og en kort (under navlen dog) trøje.. Når jeg har små bryster og en lille røv og ikke rigtig kan vise det frem, så viser jeg da bare min flade brune mave

Muffinhjerte.

Muffinhjerte.

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg er ikke fake. Jeg kunne godt tænke mig at være negleteknikker, så jeg negler lidt med gele negle, men jeg gør det i en vis grad, ikke lange og porno lignende.

Til dagligt går jeg kun med mascara, nogle gange flyende eyeliner, men kun hvis min øjenvipper er grimme den dag, da jeg så synes at eyelineren fjerner fokusset fra vipperne

Når jeg er i byen, er til mascara + øjenskygge.

Jeg bruger hverken extensions, falske øjenvipper, selvbruner eller noget. Kun lige neglene engang i mellem og så laver jeg lyse striber i mit naturlige gyldenblonde hår.
Føler mig 100% ægte.

Chara

Chara

1028 indlæg
 • Skrevet

Ligesom LadyFox bruger jeg make-up og farver hår, og jeg syntes ikke jeg er spor 'fake'. Jeg forsøger så også at holde min hårfarve og min make-up rimelig naturlig - alt med måde Hvis jeg valgte andre farver, så ville jeg helt sikkert komme til at se 'fake' ud, selv med den samme mængde make-up som jeg bruger nu. Man kan sagtens være dullet fuldstændigt op med falsk hår og negle og vipper, uden at det ser fuldstændigt sindssygt ud, så længe man bruge de rigtige farver make-up, en naturlig længde negle og kvalitets-extensions der ikke er meterlange.

Puritania.

Puritania.

9500 indlæg
 • Skrevet

Jeg bruger for det meste kun mascara og farver hår

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Jeg har selv meget lange og flotte øjenvipper - derfor bruger jeg ikke falske øjenvipper.
Jeg har langt og mørkebrunt hår - derfor bruger jeg ikke extensions.
Jeg har flotte negle (det er hvad jeg altid får at vide) - derfor bruger jeg kun neglelak til tider.
Jeg tager megeeet sjældent sol (primært om vinteren, ellers overlever jeg ikke vinteren), fordi jeg fra naturens side har en flot farve, da jeg er fra Tyrkiet.
Jeg bruger makeup for at dække bumser og urenheder, hvis ikke jeg havde ar efter bumser havde jeg også droppet makeupen.

Men insisterer man på, at "fake" synes jeg bestemt at det skal være på en naturlig måde! Eksempelvis hairextensions - køb noget i god kvalitet og køb det så du er 100 % sikker på at det matcher din egen hårfarve - selvom man altid kan se at vedkommende bruger extensions.
Vil du bruge falske vipper? Så brug nogle naturlige, ikke party-vipper til hverdag.
Tag sol - men ikke overdriv, så du ser stegt ud.
Tag silica-tabletter og få sunde negle, så du kun behøver lak Ønsker du længere negle, så få det lavet så naturligt som muligt.

Jeg vil selv meget gerne få lavet større bryster, men det er fordi jeg bruger en meget lille skål! Og fordi jeg har det så dårligt med mig selv mht mine bryster - hvis jeg en dag får lov af kæresten (han synes jeg har store og flotte bryster) så vil jeg meget gerne, få dem lavet - men så naturlige som muligt!!!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted

Seneste tråde

Mest populære tråde