1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Hvordan bliver i brune?

Hvordan bliver i brune?

Es

Es

1 indlæg
  • Skrevet
Hejsa Jeg har en blanding af orange/blondt hår, og har meget svært ved at få sol uden at jeg bliver rød, derfor har jeg gennem sommer og vinter månederne brugt selvbruner, det er jeg efterhånden ved at være “træt” af da jeg synes farven er svær at beholde når jeg feks. Barbere ben osv... Derfor har jeg søgt efter andre muligheder og det jeg kan finde frem til er enten solaire eller nogle piller? Jeg ved hvor skadeligt solaire er, og disse selvbruner piller lyder heller ikke for sunde, derfor ville jeg høre hvad jer der heller ikke kan blive naturlig brune gør? På forhånd tak!
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Bruger sommetider selvbruner nok mest for sjov,eller evt før en strandtur,men solbader ikke,da jeg har let ved,at få pigmentpletter,og blive skoldet har kun prøvet solarie en gang,men lå for kort tid til det kunne ses,og gjorde det mest fordi jeg kom tilfældigt forbi,og ikke havde noget fornuftigt,at foretage mig,men selvbruner https://www.rudolphcare.dk/da/rudolph-stories/spf-og-selvbruner sammen med solcreme begge med svanemærket,så kan du undersøge andres anbefalinger fra nettet,så slipper du forhåbentligt for,at ende ud med en orange kulør har gjort det gradvist de gange jeg har brugt det 2 dage i træk sommetider har det dog været nok med kun et lag <3 held,og lykke med resultatet:)
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
Kan udover det kun anbefale,at du meget langsomt bygger lidt kulør for mig tager det lang tid,og vil beskrive den,som let gylden,men vil stadig sige selvbruner er det sikreste