1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Hvordan undgår man orange tone i håret?

Hvordan undgår man orange tone i håret?

idalehrmannmadsen

idalehrmannmadsen

1 indlæg
  • Skrevet
Hej... Åh hvor har jeg bare snart mange gange forsøgt at farve mit hår lysere med striber. Men HVER gang ender det bare med at blive gult eller orange i farven. Jeg har sådan meget mellemblond hår, leverpostejfarvet hvis man skal være rigtig nederen. Men bare for at forklare farven. Og jeg vil så gerne have, at det bliver lysere. Jeg har fået gjort det hos frisøren flere gange, men grundet en kronisk sygdom kommer jeg ikke så meget ud pt. Heller ikke til frisøren, selvom de snart åbner. Har I nogle tips til hvordan man kan få lyset sit hår? Bare en smule? Uden det bliver orange. Alle forslag modtages med glæde!
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Der findes mobile frisører,der ordner hår på folk i eget hjem,og læst blå shampo skulle neutralisere de orange nuancer ville evt knalde en lys askeblond toning,eller semipermant farve i det,og give det fred noget tid,og rigelig pleje med proteinkur,og blødgørende hårmasker sørg for,at holde din hårvask til 2-3 gange ugentligt max kan du klare dig med 1 hårvask om ugen ville det være mest optimalt,men det er vi vist mange,der ikke kan:)
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
Ville selv lave en grundig research hvis jeg ønskede,at blive rigtigt blondt det er noget kradsbørstigt stads håber,at du får drømmehåret:) https://www.youtube.com/watch?v=V_4I3lTsgew noget til skræk,og advarsel:)