1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Indvendige urenheder = sår ?

Indvendige urenheder = sår ?

 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej allesammen

- Jeg har prøvet at kigge nogle af de forskelle 'tråde' igennem,
men har ikke rigtig fundet nogle omkring mit problem.

Jeg har en hud, som er nogenlunde normal (Vil jeg tro )
MEN jeg får nogle 'indvendige' bumser, nogle store knuder af betændelse
som ligger sig under huden, det vil sige de kommer aldrig rigtig frem
med betændelsen som almindelige urenheder/bumser.
De ligger sig indenunder huden, og bliver større og større og gør mere og mere ondt, tilsidst når jeg ikke kan klare 'presset' i huden mere, trykker jeg dem, men der kommer kun en slags saft ud, indtil huden simpelthen går i stykker og der kommer et STORT sår - først dér kommer der betændelse ud og så står jeg tilbage med et rigtig grimt sår i ansigtet, som kan tage en uge at hele.

Ved i hvad det er?, og hvad man gør ved det? - Jeg er SÅ Træt af at rende rundt med sår i ansigtet

Giselle

Giselle

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
 • Skrevet

Giselle sagde:

Måske skal du gå til lægen og få vedkommende til at tjekke det? Det lyder ikke som alm. bumser.

Det tænkte jeg også, så jeg gik til lægen for et halvt år siden,
men det eneste han havde at sige til det var, at der var urenheder som var opstået pga. min p-stav (jeg efterfølgende har fået taget ud). Jeg spurgte ham om jeg kunne få en henvisning til en hudlæge, men det afviste han, da det "bare" var urenheder .

Giselle

Giselle

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Kybele

Kybele

120 indlæg
 • Skrevet

det lyder træls for dig...har ofte leget med tanken om at stikke en lille kanyle/sprøjte ind i bumsen og suuuuge bumsen ud(jøsses det lyder tosset når man får skrevet det ned), er der andre der tænker sådan? - for det kunne da afhjælpe det store sår vil jeg tro

 • Skrevet

Ja, det har du nok ret i, de må vide noget de kosmetologer
Kunne være der var nogle der var i samme situation, som vidste om der var noget man kunne gøre hjemmefra eller nogle produkter man kunne bruge

 • Skrevet

Miskat sagde:

Jeg synes det lyder som nogle tilstoppede porer, i stedet for bumser? Jeg forbinder i hvert fald bumser med at bule ud, og det lyder det jo ikke til dine umiddelbart gør?
Jeg vil tro du får sår, fordi du ødelægger huden omkring urenheden, med dine negle. Der giver en grim skramme, men du får alligevel "rykket" lidt med skidtet nedenunder, så du senere kan få det ud.

Mit råd til dig vil være, at lade dem være! Så vidt det er muligt. Generer de dig meget, og bliver du fristet til at prøve at klemme dem ud, så tjek dine negle inden. Sørg for de ikke har skarpe kanter, og at de er rene. Når du skal til at klemme, så klem kun én gang! Altså, lad være med at blive ved, til huden går i stykker. Tør gerne over med noget skintonic. Prøv det nogle gange, med timers mellemrum. Skulle skaden ske, at du får revet hul på huden - så STOP! Ikke mere pilleri Rens det, og lad det sidde. Hvis du senere kan se, at urenheden har ændret "tilstand", så der kommer noget skidt, pus eller lign. til syne, så kan du igen forsøge at klemme - når altså såret er ved at være helet.

Udover det, så skal bumser og urenheder forebygges, i stedet for behandles. I hvert fald hvis man vil undgå bumser, sår og ar Bruger du p piller nu? Du kan jo få p piller, som har en hæmmende virkning på bumser. Så hvis du alligevel tager p piller, kunne dette være en løsning. Udover det, så husk alle de klassiske; Masser af vand, sund mad, mindre alkohol, osv

Ja, det lyder som dejlig nemt men er så svært - Hver gang jeg trykker så ruller jeg noget toiletpapir rundt om fingrene, så jeg er "sikker" på der ikke kommer mere skidt ind.

Jeg ved ikke om det er tilstoppede porer, da de hurtigt kan blive lige så store som en 1krone inden under huden, så de buler ud men ligger stadig indenunder - Pysj det er svært at forklare

Nej, jeg bruger hverken p-piller eller nogen form for beskyttelse på den måde som kan gå ind og påvirke min hormonbalance (da jeg tror det er derfor det er opstået)
Men jeg vil ihvertfald tage rådene til mig og være mere forsigtig omkring det - selvom det er svært når de gør så ondt.

Mange tak

 • Skrevet

Kybele sagde:

det lyder træls for dig...har ofte leget med tanken om at stikke en lille kanyle/sprøjte ind i bumsen og suuuuge bumsen ud(jøsses det lyder tosset når man får skrevet det ned), er der andre der tænker sådan? - for det kunne da afhjælpe det store sår vil jeg tro

Sådan har jeg aldrig tænkt man kunne gøre men det ville være fantastisk

Feeling_Good

Feeling_Good

3145 indlæg
 • Skrevet

Dem kender jeg godt. Jeg kalder dem "indvendige bumser" Personlig får jeg dem faktisk stort set kun når jeg ikke har fugtet min hud ordentligt. Prøv evt. at gå ind i Matas og spørg om hjælp. Det har jeg selv lige gjort og har fået nogle prøver med hjem af Shiseido for at se om det er bedre for min hud.