1. Forum
  2. Debatten
  3. Skønhed
  4. Jeg synes jeg er grim...

Jeg synes jeg er grim...

Mette_Harbo

Mette_Harbo

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Har længe gået rundt og følt mig grim. Det er for det meste når jeg er inde på snapchat. Jeg har fx en profil på noget der hedder Yubo og der er der selvfølgelig nogle billeder af mig og på de billeder synes jeg faktisk at jeg godt ud på. (måske fordi at der er filtre på). Nå men så snart folk fra Yubo tilføjer min Snapchat begynder jeg lige pludselig at tvivle på mit ansigt, fx at jeg ikke lever op til de billeder der er på min Yubo-profil. Så inde på snapchat sender jeg kun billeder hvor man ikke kan se mit ansigt og jeg tør slet ikke at sende video-beskeder. Ved ikke om det er normalt eller og der er noget man kan gøre for at se flottere ud på Snapchat...
culpa

culpa

687 indlæg
  • Skrevet
Om det er normalt, vil jeg ikke udtale mig om, jeg kan ikke relatere til det. Det kommer uagtet ikke til at hjælpe at ændre på dine billeder. Arbejd på dit selvværd i stedet, eller endnu bedre; slet dine sociale medier.
1987-male

1987-male

3039 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
"Ved ikke om det er normalt". Det er meget normalt. Den problematik du har er så almindelig, at man laver statistikker inden for den, bl.a. her: https://psykinfo.regionsyddanmark.dk/wm507855 Dvs. når du går ind i din klasse næste gang, så husk at 1/3 af pigerne har det på samme måde som dig og tænker præcist det samme om deres billeder. Hvis du vil vide, hvilke piger det er, så tag de kønneste af pigerne. Bare lad være med at sige det til dem, at du nu kender deres hemmelighed. Så langt så godt. Hvad du skal gøre ved det? Det er meget simpelt: Du er ikke grim. Ham der har skabt det her, også dig, har ikke skabt noget grimt, og jeg kan love dig for, at han gør det ordentligt, når han skaber noget eller ændrer noget: https://www.youtube.com/watch?v=4i-QvCIHRoc Så det du ser på videoen er, er du en del af, og det er ikke grimt, punktum. Og når du ikke er grim, hvilket vi har fået bekræftet nu, så er der ingen grund til at bruge filtre længere, men bare poste dig selv som du er, weee :)) Tænk, at livet var så simpelt :)) Og hvis der en dag kommer en og siger noget negativt til dig, ala du er grim, du skriver grimt, du bager grimt, så husk, at personen bare fortæller om hvordan hun selv tror hun er. Hvis du vil have et bevis for at hun bare fortæller hvad hun tror om sig selv, så spørg hendes tætteste veninde, hvis du stoler 100% på den veninde. Dvs. nu har vi fundet ud af, at du er helt normal + at du ikke er grim + hvad du skal gøre hvis nogen en dag siger noget negativt til dig. Kan du have en rigtig god dag og pas på dig selv :)
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
Fucking skærmhelvede manipulerede kun mine profilbilleder med lys,som ung havde få andre muligheder heldigvis væk fra den skærm før den tager dig ud,og lev
contrast

contrast

1843 indlæg
  • Skrevet
Enig med culpa - slet dine sociale medier. Lad være med at kigge på modelbilleder og hvad der nu ellers kan påvirke dit selvværd. Og måske find en hobby der ikke har noget med udseende at gøre, men noget med at bruge hjernen/være kreativ. Så bliver det mindre et fokus for dig at se godt ud, hvilket det kunne lyde som om, du trænger til. Sandheden er jo, at man er gennemsnittet af den flok man hænger ud med. Mine venner og bekendte er f.eks. slet ikke de dér pudderdåse-typer, men derimod kreative og nørdede mennesker. Det betyder at jeg aldrig har følt mig presset til at skulle se ud på en bestemt måde, gennem mine teenageår. Det betyder meget, hvem man hænger ud med.