1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Kom med ALLE jeres tips til større bryster

Kom med ALLE jeres tips til større bryster

imdoped

imdoped

41 indlæg
 • Skrevet

Hey piger, jeg har (desværre) små bryster og jeg er nogenlunde færdigudvokset. Jeg vil gerne have lavet et boob job, men først vil jeg gerne være 100% sikker på at jeg har gjort "alt hvad jeg kan" for at udnytte min bryststørrelse. Derfor vil jeg gerne høre ALLE de råd og myter i har om større bryster.

Jeg kender allerede den med mørk chokolade, kender I andre???

(Og ja, jeg ved godt at man siger at det ikke er muligt og bla bla bla, men i'll give it a try! )

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Operation Det er, i sidste ende, det eneste der virker.
Chokolade giver større bryster, fordi man tager på.

imdoped

imdoped

41 indlæg
 • Skrevet

kan man evt tage to ppiller om dagen, så man får mere kvindelige halløjsa?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Hehe, nej. Det kan man ikke, sådan fungerer det ikke
P pillerne giver heller ikke større bryster. Får man større bryster af p piller, er det fordi hormonerne gør, at brysterne hurtigere vokser til den størrelse de under alle omstændigheder ville få. Men tager man på af sine p piller, får man naturligvis også gerne større bryster.
Der findes ikke nogen mirakelkur. Du kan tage på, det giver gerne større bryster. Men så bliver du jo større over det meste af kroppen. Og så kan du få implantater. Jeg har før hørt om,at man kan få sprøjtet noget ind i brysterne, som giver et mere naturligt resultat end silikone. Men det er begrænset hvor længe det holder, og det er også dyrt. Jeg kan bare huske, at der var en fra en af de gamle sæson'er af Paradise Hotel, der fik det gjort.

FiiinoBambinooo

FiiinoBambinooo

2391 indlæg
 • Skrevet

jeg har hørt at hvis man masserer dem i nogle minutter hver dag, så skulle de vokse... Men det er nok bare en myte som en mand har fundet på ... Men du kan købe en super push-up bh i Matas, de gør altså en hel del

imdoped

imdoped

41 indlæg
 • Skrevet

M-iss: Haha, det vil jeg prøve! Jeg bruger allerede push up bh, men tak for tippet!

kirsebærblomst

kirsebærblomst

4623 indlæg
 • Skrevet

der er ikke noget, der kan gøre brysterne større, ud over operation.

Du kan træne din brystmuskel større, så det syner at dit bryst er måske en halv skål større, men det er ikke en vedvarende løsning hvis du stopper med at træne

milychris

milychris

460 indlæg
 • Skrevet

Gå på youtube og søg efter "jenna marbles how to trick people into thinking you have big boobs"

Ved godt det ikke er nogen varig løsning, men det kan da være at du finder ud af at du faktisk godt kan lide at du kan lave store bryster når du skal i byen/til fest og stadig have dine egne naturlige, små bryster når du fx træner

Sadi

Sadi

754 indlæg
 • Skrevet

Man kan også lave en optisk illusion af sin kavalergang med make up. Tag en push-up bh på, læg en mørkebrun øjenskygge mellem brysterne i den naturlige skygge og en highlighter på brysternes højeste runding. Disse tricks får brysterne til at syne større, da mellemrummet synes dybere og brysterne synes mere svulmende. Har ikke selv prøvet (det ville nok give lidt til mine tities, da jeg heller ikke har den mest svulmende kavalergang), men mener trickes faktisk var i et woman-blad eller her på siden.

Samme koncept som at prøve at få højere kindben ved at putte mørkere rouge under kindbenene og en lys highlighter på kindbenene.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Psykisk hjælp, tror jeg vil gøre den bedste og største forskel. At man er ked af sine bryster, synes de er grimme osv, foregår aller oftest inde i ens eget hoved, men det kan man arbejde med!
Ellers kan du jo tage kraftigt på. Vejer du 100 kg, kan jeg godt garantere, dine bryster er af en vis størrelse!