1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Okay billig frisør i Odense

Okay billig frisør i Odense

swedishgirl

swedishgirl

40 indlæg
 • Skrevet


Hej piger, måske især jer fra Odense!

Da jeg er ny i byen og studerende, tænkte jeg på om der er nogen herinde der kan anbefale en billig, men også okay, (hvad angår skills), frisør her i Odense?
Det ville være superskønt hvis i evt. kunne komme med en anbefaling og eller bedømmelse af forskellige frisører her i Odense og omegn.

På forhånd tusind tak.

kh. Nina

Nainen

Nainen

295 indlæg
 • Skrevet

Jeg er blevet klippet ved salon city hair, frisøren der er virkelig sød. Og hvis man man ikke er tilfreds med klipningen, kan man komme igen inden for 14 dage og få rettet til.
Jeg er kun blevet klippet dernede, så hvordan hun er med farve og lignende ved jeg ikke...

camillasommersted

camillasommersted

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej Nina,

Jeg ved ikke helt om denne tråd er afsluttet og lukket, men jeg vil da gerne lige give mit bidrag til debatten, da jeg selv stod i samme situation, da jeg i 2013 flyttede til Odense. Det var vigtigt for mig, at det var en frisør jeg kunne have tiltro til, så jeg søgte meget rundt på internettet og spurgte venner og bekendte fra studiet og arbejdet, og mange af dem anbefalede http://vision-coiffure.dk/frisor-odense/ hvor personalet er super skønt!

Håber lidt det kan hjælpe, hvis du endnu ikke har fundet den helt rigtige frisør!

Rigtig god og dejlig dag derude!

Mikala123

Mikala123

29 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Tænkte jeg ville tillade mig at tilføje et forslag til denne tråd om frisører i Odense, selvom tråden er en smule gammel tænker jeg det stadig kan være relevant. Jeg bor selv i Odense og har kigget på og prøvet en række frisører i byen. For mig er det rigtig vigtigt at der er en god pris samt kemi med frisøren. Mit hår betyder rigtig meget for mig, og er derfor meget vigtigt at jeg har tillid til den frisør som ordner mit hår. Men jeg må sige at jeg aldrig er blevet skuffet ved mine besøg hos Style of Hair på Skibhusvej . Udover at medarbejderne er super imødekommende, så kan de bestemt også deres håndværk til en meget rimelig pris - kan varmt anbefales fra den lettere kræsne kunde :-)
StineDue

StineDue

5 indlæg
 • Skrevet
Er der nogle som kender nogle gode i Herning? :-)
gitte345

gitte345

567 indlæg
 • Skrevet
Poul M i Herningcentret. De er megasøde og har vundet en masse konkurrencer.