1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Silica? Fup eller fantastisk?

Silica? Fup eller fantastisk?

deluxe-peaches

deluxe-peaches

83 indlæg
 • Skrevet

Er der nogen der har nogen erfaringer med silica piller? Jeg overvejer at købe nogle, men jeg har aldrig prøvet dem før, så jeg tænkte på: Virker de? Er der et bedre alternativ? Vil du anbefale det? FORTÆL!

mullee

mullee

28 indlæg
 • Skrevet

Hvilke forventinger har du til pillerne?

Altså jeg begyndte, fordi mine negle altid har flosset og fordi mit hår var så smadret, og havde hørt det kunne hjælpe på hud og negle og evt. få håret til at gro hurtigere.

Efter 14 dage var mine negle helt perfekte!! De groede i et bedre tempo og de var simpelthen så sunde!! Og mit hår blev også en del blødere/sundere (kan også skyldes jeg skiftede hårkur), og ved ikke endnu om det hjælper på længden da jeg kun har taget det i en måned ca.

deluxe-peaches

deluxe-peaches

83 indlæg
 • Skrevet

Jeg har forfærdeligt grimme negle og hår. Mit hår er helt kruset/frizzy, er glansløst og gror langsomt. Mine negle flosser, er 100 år om, at gro ud og når de så er groet ud knækker de

deluxe-peaches

deluxe-peaches

83 indlæg
 • Skrevet

Hvilket mærke bruger du?

mullee

mullee

28 indlæg
 • Skrevet

Så kan jeg klart anbefale det!!
Også kan jeg anbefale en god hårkur i håret i en hel nat.

Jeg bruger dem der hedder Futura, købt for 70kr. i SuperBrugsen.

deluxe-peaches

deluxe-peaches

83 indlæg
 • Skrevet

Bliver det ikke meget fedtet, at sove med? Jeg plejer at lade det sidde i ca. 10 min og så påføre balsam.
Jeg bruger selv Goldwell's rich repair efter min frisørs anbefaling.

alamode

alamode

2600 indlæg
 • Skrevet

Det havde ikke rigtig nogen virkning på mig. Nok fordi jeg har falske negle næsten hele tiden alligevel og mit hår er nok så tykt og langt at det har svært ved at blive tykkere mm. Men andre har jo haft fine erfaringer med det så vidt jeg har hørt og læst gennem tiderne, så synes da helt klart du skal prøve det. Det kan vel ikke skade.........

grumpy

grumpy

688 indlæg
 • Skrevet

Jeg brugte dem meget dengang jeg var yngre, da min sygdoms behandling ødelagde mit hår.

Jeg syntes de var fantastiske, men det er altså så også en virkning man skal vente på at kunne se, minimum en måned (og sikkert mere for folk med længere hår).
Det er en myte at de får håret til at gro hurtigere, der er der intet der kan. Det kan gøre dit hår stærkere, så det ikke bliver slidt så let og det derfor vil give illusionen af at gro hurtigere.

MysteriousStranger

MysteriousStranger

228 indlæg
 • Skrevet

Jeg er begyndt på nogle fra matas, har taget dem i næsten 3 måneder nu. Jeg er ikke sikker på hvor stor en forskel de gør, men jeg virker til at fælde mindre, når jeg er på dem (og jeg fælder normalt rigtig meget!). Men jeg tror de virker forskelligt på alle. Jeg har ikke bemærket noget ekstra uønsket hårvækst andre steder, selvom andre siger det sker.

nellie.

nellie.

629 indlæg
 • Skrevet

De virkede på mine negle, der også flossede rigtig meget. Kunne ikke rigtig se nogen forskel på mit hår.