1. Forum
 2. Debatten
 3. Skønhed
 4. Større bryster med disse piller??

Større bryster med disse piller??

Soncesije

Soncesije

48 indlæg
 • Skrevet

Hej tøser. Jeg har tabt mig meget det sidste stykke tid, og hovedsageligt fedtet på brysterne er væk.. Jeg lever fint med min krop som den er, men hvem vil ikke gerne..

Så faldt jeg over dette produkt.

http://www.easybust.dk/category/storre-bryster-naturligt/brystforstorrelseskapsler.html

Inderst inde tror jeg ikke på det, men det har fået gode anmeldelser.. nogle som har prøvet det eller kender andre måder?

munskin

munskin

3641 indlæg
 • Skrevet

Hvor har det fået gode anmeldelser?

Gaffatape

Gaffatape

1346 indlæg
 • Skrevet

Først og fremmest: Tillykke med vægttabet!

Dernæst så nej, pillerne eller andre vidundermidler virker ikke. Ligesom man ikke kan punkttabe, kan man heller ikke punkt tage på, når det kommer til hvor fedtvæv skal være, så er det kroppen helt selv der bestemmer det. De anmeldelser der er, kan lige så godt være nogle firmaet selv har skrevet.
Personligt ville jeg aldrig købe et produkt der ikke er godkendt af Lægemiddelstyrelsen eller lignende autoriseret dansk organisation.
Derudover så de såkaldte videnskabelige studier på deres produkter fra et universitet i Thailand - når man søger på produktet sammen med universitetet, dukker der ikke andet op end deres reklame. Hvis et universitet havde fundet frem til så væsentlig nogle forskningsresultater (herunder at deres produkt skulle virke hæmmende mod brystkræft, hvilket jo ville være en verdenssensation), så ville det jo dukke meget mere op ved en googlesøgning end blot deres reklamer.

Så vidt jeg ved, så kan man muligvis træne sig til (meget lidt) større bryster - eller i hvert fald fastere brystparti. Ellers oplever nogle at få lidt større bryster på p-piller, men det er ikke alle. Måske du skulle spørge din læge om der findes muligheder man ikke lige umiddelbart har hørt om.

munskin

munskin

3641 indlæg
 • Skrevet

Altså hvis de bedømmelser du snakker om er dem fra hjemmesiden (hvilket jeg går ud fra det er) kan du på ingen måde stole på dem!

Jeg tænkte at jeg lige ville checke det aktive stof i pillerne, men under "ingredienser" står der bare Vores Bröstförstoringskaplsar er et 100% naturprodukt og indeholder kun ingredienser fra det vegetabilske rige. Kapslerne er fri for kemikalier og skadelige tilsætningsstoffer.
Det finder jeg ikke særlig troværdigt. Normalt skal man skrive hvad det aktive stof i medicinen er. I princippet kan du jo slet ikke vide hvad der er i pillerne. I bedste tilfælde er det bare rene kalkpiller, men i værste tilfælde er det jo nogen der er skadeligt for din krop!

nava-lubi

nava-lubi

15 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Stort tillykke med vægttabet
Men som de andre skriver, så er der ikke nogen piller eller lignede som giver større bryster. Og som Gaffatabe skriver så skal man helst undgå piller som ikke er godkendt i DK. Jeg vil nu personligt ikke være bange for at indtag piller, der er godkendt i andre vesteuropæiske lande. Men piller, creme m.m fra østen skal man holde sig fra.
Nå man kigger på hjemmesiden og hvad der bliver skrevet om produktet, så virker det ikke troværdig "De fleste opnår det ønskede resultat efter 3-4 måneders behandling. Det er muligt at øge skålstørrelsen med 1-2 størrelser, hvis brysterne behandles med vores produkter. Nogle brugere har oplevet en stigning på hele 80 %! Fra A-skål til C-skål." Arrh den må de længere ud på landet med. Det virker til at være et fup firma, der bare vil tjene penge. Udover det synes jeg også det virker lidt mistænksomt at de 5 anmelder giver den 4 stjerner, men de skriver ikke hvorfor produktet kun får 4 stjerner og ikke 5. Måske er jeg bare lidt for mistænksom.

Fuglpåpind

Fuglpåpind

2272 indlæg
 • Skrevet

http://www.easybust.dk/product_reviews/

Hvis du ser der er mange af anmeldernes navne også svenske/norske (hvad det nu er ) hvorimod de skriver på perfekt dansk... Tænker jeg er mærkeligt

Fuglpåpind

Fuglpåpind

2272 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

http://www.easybust.dk/vores-formel der står der mere om det...

Men nej, var det så fantastisk, ville der nok ikke være så mange som ville få silikonebryster.. Hehe

Сега

Сега

873 indlæg
 • Skrevet

Det er en kæmpe løgn.

TN

TN

3206 indlæg
 • Skrevet

Jeg vil ikke mene at man kan få større bryster end man har, med mindre man tager på eller får lavet silikonebryster . Der findes altså ikke mirakelkure for pludselig at gå 2 størrelser op....

grumpy

grumpy

688 indlæg
 • Skrevet

Hvis de piler virkelig virkede, så ville du vide det, for så ville alle kvinder nok bruge dem...