1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Dekoration på væggene

Dekoration på væggene

SofieHer

SofieHer

17 indlæg
  • Skrevet
Hej alle sammen Jeg er ved at være godt træt af mit værelse, men pengene er små, så jeg tænker at spice det op med nogle grønne planter og noget dekoration til væggene. Hvad er hot og hvad har du selv hængende?
Fnugrullen

Fnugrullen

41 indlæg
  • Skrevet
Er ikke en pige.. Men kan du ikke bare finde sådan nogle wall stickers billigt på wish.com / ebay.com ?
SofieHer

SofieHer

17 indlæg
  • Skrevet
Jo, det er en god ide, men hvad skal der være på? Jeg kan personligt godt lide sådan nogle eftertænksomme citater som dem her, men findes der steder, hvor man kan få printet citater man selv vælger? Synes fx at det her er ret fint: http://www.hilsenmig.dk/kloge-ord/citater/om-livet/. De steder jeg har fundet, har ligesom bare haft nogle citater som de har valgt, men der er ikke nogle af dem der har ramt mig endnu.
Kryltoppen

Kryltoppen

11 indlæg
  • Skrevet
Hej SofieHer, jeg har også selv været træt af mit værelse og mente der manglede noget på væggene og at der ikke skete nok. Jeg har kigget lidt rundt omkring og er blev ret vildt med kunstplakater. De er meget billigere end rigtig kunst, så man kan også nemmere skifte dem ud uden at bruge en formue. Du skulle kigge dig omkring her, hvis du kigger efter plakater plakater. Der er rigtig mange flotte og til helt forskellige priser. Jeg har indrammet mine plakater og det er super flot. Held og lykke, Kryltoppen
  • Skrevet
Hej SofieHer Jeg har selv hængt plakater fra Livston op i min lejlighed. Jeg valgte dem på baggrund af deres store udvalg af forskellige varianter, der passede til en hver smag. Jeg synes, du skal tage et kig derinde, hvis du stadig står og mangler lidt liv på væggene derhjemme :-)

Mest populære tråde