1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Erfaring med stofbleer?? :-)

Erfaring med stofbleer?? :-)

Simone1280

Simone1280

9 indlæg
  • Skrevet
Hej allesammen! Jeg er gravid i 8. måned og min kæreste og jeg er så småt begyndt at forberede os til at vores lille søn kommer til verden. Vi er begge meget miljøbevidste og har blandt andet droppet flyrejser samt kød- og mejeriprodukter for at leve så bæredygtige som muligt. Forleden blev jeg opmærksom på, at bleer sætter et stort CO2-aftryk på vores klode og derfor ønsker vi at benytte os af stofbleer. Jeg vil derfor høre om nogle af jer har erfaring med stofbleer (i så fald hvilke??) og om I har kendskab til nogle virksomheder der producerer bæredygtigt og evt. med økologisk bomuld? mvh
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Det er vel bare at købe en masse i genbrugsbutikker. Vores mødre brugte dem jo på os. Men jeg gætter på, at du opgiver, når du oplever hvor hårdt det er at blive mor. Man må bruge al den hjælp, man har...inkl plastic bleer. Tænk lige på, hvor ofte du skal vaske ellers. Lov mig at lave en update når du har passet baby i et par måneder:)
Hardstyle4ever

Hardstyle4ever

18 indlæg
  • Skrevet
Helt fint i har taget et standpunkt om at passe på kloden 👍🤗 Men hvordan er det beregnet at stof bleer er mindre miljøskadeligt, da de skal vaskes med sæbe og der bruges masser af vand? Og som der påpege. Den første tid er mega hård og der skal skiftes sindssyg mange gange 🤪. Personligt ville jeg nok gøre halvt halvt og så nyde tiden med den lille ny..
Simone1280

Simone1280

9 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
Kryltoppen

Kryltoppen

12 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg brugte selv stofbleer på min søn Valdemar, da jeg også synes at det er noget svineri med alle de engangsbleer - så jeg forstår dig så godt!! Man skal dog bare være indstillet på at vaske lidt ekstra, men ellers synes jeg at det fungerede fint :-) Jeg brugte nogle forskellige mærker men jeg vil nok anbefale https://www.smafolk.dk/ da deres stofbleer også er lavet på økologisk bomuld. Held og lykke med det hele :-)

Seneste tråde