1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Forelsket i ældre fyr

Forelsket i ældre fyr

Forelsketpige

Forelsketpige

2 indlæg
  • Skrevet
Hej med jer:)

Jeg er en pige på 16 år som er gået hen og blevet forelsket i en fyr på 20 år fra arbejdet.
Det hele startede sådan: Jeg startede på et take away sted inde i byen og allerede de første par vagter kunne jeg mærke, at med ham her fyren havde jeg langt mere øjenkontakt end med de andre chauffører der arbejder der. Efter en måned så jeg, at han havde set min instastory første gang. Jeg tænkte med det samme, at det var lidt underligt og følte mig en smule speciel, ved at han havde været inde og ligefrem lede efter mig. Da der jo er en lille aldersforskel på 4 år. Jeg begynder efterhånden at kunne mærke at han er lidt sød og føler mig mere og mere tiltrukket af ham. Han begynder også at tale mere og mere til mig og virker meget interesseret i mig og mit liv. Og han blev også meget overrasket over, at jeg kun var 16 år, da han spurgte ind til hvor gammel jeg var. Han giver mig super meget opærksomhed taler tit til mig (konstant), nærmest for meget vil jeg sige. Han prøver konstant at komme i kontakt med mig og ofte når det bare er os nede i kælderen snakker han ekstra meget til mig. 

I dag har jeg arbejder på arbejdspladsen i lige knap et år og aldrig har han givet mig mere opmærksomhed end han gør nu. Han hilser som det færste på mig, når han kommer ind af døren og prøver ihærdigt derefter at finde min opmærksomhed. Og her den anden dag, så jeg at han igen havde været inde og se min instasory (og endda også min storesøsters). 

Jeg skriver til jer, fordi jeg er virkelig er nysgerrig på om han kan lide mig? Jeg synes han er ret så dejlig og føler hele tiden der er en masse signaler som han sender. Men er bange for om den aldersforskel måske kan have så stor en betydning? 

Jeg er meget i tvivl om det bare er mig der går og overtænker alt muligt eller om han virkelig kan lide mig. Jeg vil virkelig godt lære ham bedre at kende! Burde jeg begynde at følge hans insta selvom den er privat eller er det underligt? Hvad skal jeg gøre for at gå videre med vores, som jeg vil kalde det, flirt.?
HamDerBærerDenAf

HamDerBærerDenAf

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted