1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Hvad køber i til julegaver til jeres kærester?

Hvad køber i til julegaver til jeres kærester?

Chacha

Chacha

17 indlæg
  • Skrevet
Det er jo ved at være den tid på året, hvor vi skal gå shopamok! Men har nogen af jer gjort jer nogen tanker om, hvad i skal købe? Jeg tænker på, at købe en chokolade boks til min kæreste, måske en med kinderchokolade, han elsker dem! Smid jeres ideer op i denne tråd :)
Jill44

Jill44

18 indlæg
  • Skrevet
Fuck dig
FruMunk17

FruMunk17

1 indlæg
  • Skrevet
Har tænkt på at købe en ny halskæde til ham da den tab fik for 4år siden. Er gået i stykker
Zizzy

Zizzy

64 indlæg
  • Skrevet
en sikker gave-idé er altid en spejderkniv. Med sådan en fiks lille en vil han være i stand til at begå sig i alle miljøer på tværs af kloden - fra det kolde Antarktis til den varme Sahara. Han vil aldrig mangle noget. Heller ikke vand. Hvis han oven i købet er spejder er det jo helt oplagt!Eller hvis han synes knive er spændende fordi han er 12 år gammel. Either way, win/win! Selv tak, og god dag ;) ;) ;)
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Hvis han kan lide at gøre dig glad, så er en gave han kan bruge, som der gør dig glad god.... Eks. noget tøj du synes er "hans" farve, måske en velduftende massage olie (pas dog på med det, da han jo kan forvente at der følger andet med også :) eller hvis du elsker at sidde bag på hans motorcykel, så et gavekort til en saddelmager, så der er blødere sæde til din popo...
Lad dog være med at give ham en tur til paris eller sådan noget. Det er mere sandsynligt din ide om en god gave, ikke hans.

Er han sportsnød, så skaf et sæt billetter til et af "hans hold"s kampe. Tag evt selv med for at vise ham at du interesserer dig for de ting han laver.
Er han gadget-nørd, så er et gavekort til Power ikke af vejen, men du kan også prøve dig frem med eks. en fitness tracker (som også er god, hvis han motionerer)
Er han meget mode fikseret, så er godt undertøj fra en herretøjsforretning (eks. bjørn borg underbukser) ofte velkomne....
Madøret

Madøret

19 indlæg
  • Skrevet
Hvor længe har I været sammen? Min kæreste og jeg giver hinanden en rejse i stedet for gaver.

Mest populære tråde