1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Kulør på festen

Kulør på festen

Simone1280

Simone1280

7 indlæg
  • Skrevet
Hej piger og drenge Jeg står og skal holde en "stor" fest, vi bliver 30 mennesker. Vi er to der står for, at have arrangeret festen. Vi har planlagt alle mulige leje og vi har også lejet en DJ. Men denne fest skal virkelig være "next level", det skal være en fest som bliver husket. Derfor går mit spørgsmål på om i har nogle gode idéer til, hvordan vi kan sætte lidt ekstra kulør på festen?? Det kan både være aktiviteter eller ting som kunne gøre festen sjovere - Alle forslag er velkomne!
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Kommer det ikke lidt an på hvem der er inviteret ? Og hvad standarden er blandt dem ? Hvis vi taler om det lokale plejehjem, hvor det er normen at Allan Steen kommer og kilder tangenterne, så er "next level" jo at hyre Keld og Hilda. Det kan tænkes at det ikke er sagen hos jer ?
Holder man sig rimeligvis ædru, er en skattejagt sjovt. Er der tale om forholdsvis unge mennesker, så er en bartender og cocktail-night meget populært. Blandt de lidt ældre så kan selskabslege være sjove. Er der mange mænd, så er en stripper ofte velkommen, for kvinder er en god sanger et bedre valg, og ellers kan man hyre en sambadanser eller to til at komme og give lektioner.
Kryltoppen

Kryltoppen

11 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg er helt enig, det kommer meget an på publikummet og hvilke forventninger de har. Personligt tænker jeg på ting, som at leje en DJ og måske ansakaffe en røgkanon og noget konfetti? Jeg har før været i festudvalget på mit arbejde og der har vi købt nogle konfettirør vi selv kunne skyde af, det kan jeg varmt anbefale, du kan selv tage et kig her https://mavwatersystem.com/
Zizzy

Zizzy

64 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Davs Jonna. Kulør på festen, eller - kulør på drengen, som jeg plejer at sige, kan være svært at achieve. Heldigvis er jeg blevet lidt af en mester i fede fester. Hvis du vil have en fest, der VIRKELIG bliver husket, er den første gæst du er nødt til at invitere Hr. alkohol-i-bræk-mængder. Når alle er oppe at køre er der frit slag for at lade festen gå amok. Prøv om muligt at lukke en vild rotte ind. Nogle vil gå bananas (amiright), nogle vil blive bidt og rive en sygdom til sig og andre vil synes det er det fedeste nogensinde - det er her begrebet "next level" bliver aktuelt ;) Prøv dig frem, sørg for at holde vinduerne lukket (medmindre du tager den til "the next next level" og lukker en los ind). Losser er lidt større og noget stærkere end en rotte, så det er måske mest for eksperter at bruge dem - til gengæld er sygdomsrisikoen nedsat, hvilket kan virke som en sikkerhed i festen. Held og Lykke Zizzy

Mest populære tråde