1. Forum
 2. Debatten
 3. Snik-snak
 4. Rejse alene?

Rejse alene?

Regin90

Regin90

10 indlæg
 • Skrevet
Halløj :-) Jeg har aldrig været typen, der har rejst så meget. Efter gymnasiet følte jeg bare, at alle tog sabbatår og rejste jorden rundt, men det var slet ikke mig. Det har jeg så lidt fortrudt nu og vil rigtig gerne prøve at rejse alene. Jeg er nu ikke så god til at finde rejser med formål. Jeg er ikke så meget til vandring og togkørsel rundt i landet, men jeg gider heller ikke bare shoppe hele ferien. Har I nogle gode forlag til rejser, man kan tage på alene, hvor man ikke kommer til at kede sig??
Madøret

Madøret

19 indlæg
 • Skrevet
Jeg vil anbefale dig at tage på retreat rejser. Jeg har selv været på retreat rejser med Zen Luxury, og det har været SÅÅ fantastisk. Sidst var jeg på meditationsrejse på Sri Lanka, men det var også lidt dyrt. Men Der tog jeg faktisk af sted alene, og det var det vildeste. De har også et dagligt program med behandlinger, træning mm. Så du har hele tiden noget at lave. Og så er det sundt
Madøret

Madøret

19 indlæg
 • Skrevet
Nu ved jeg ikke, hvad du har råd til, men man kan også tage til Spanien osv.
Bentsen94

Bentsen94

16 indlæg
 • Skrevet
Du kunne også vælge at rejse ud med et rejsebureau, som har mange forskellige frivilligeprojekter at vælge i mellem. På den måde rejser du alene, men ikke helt alene og du har bureauet som sikkerhedsnet.
ppetersen

ppetersen

24 indlæg
 • Skrevet
Uanset hvad du vælger at gøre, så tag afsted. Det er det fedeste :)
Anton94

Anton94

14 indlæg
 • Skrevet
Det kommer an hvordan du er som person.. hvis du er meget udadvendt og social osv kan du godt komme ti at kede dig på rejsen .. jeg er introvert og jeg er van til at være lonely .. og jeg har prøvet at rejse alene 2 gange, og jeg har ikke kedet mig.. jeg vil anbefale du tager til en storby i europa, det er nok det mest sikreste. good luck
sofijensen

sofijensen

5 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Altså jeg vil anbefale at du så tager flere og lidt kortere rejser med f.eks. et busselskab. Jeg er selv fan af busrejser, da man både kan få lov til at være sig selv, men man kan også hurtigt og nemt komme i kontakt med andre. Personligt så rejser jeg oftest med et busselskabet Hanstholm rejser og du kan her se deres rejsekalender https://hanstholm-rejser.dk/rejsekalender De har mange gode rejser! Håber du finder en eller flere rigtig gode rejser der passer dig!
Chacha

Chacha

17 indlæg
 • Skrevet
husk at du eksempelvis på flyforsinkelse norwegian kan få refunderet din billet, hvis du oplever store forsinkelser.