1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Skal flytte ud med min kommende mand

Skal flytte ud med min kommende mand

Julie S.ø.

Julie S.ø.

5 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej piger, jeg og min mand skal snart flytte ud. Vi står lidt i det dilemma om vi skal flytte til en almindelig lejlighed, og betale leje eller om vi skal gå ud og finde en ejendomsmægler og købe en ejerlejlighed. Grunden til vi gerne ville fx. købe en ejerlejlighed er fordi at det i sig selv er en god investering, hvor derimod en lejlighed man bor i og betaler leje er nærmest penge ud i luften... Hvad ville i gøre?
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1047 indlæg
  • Skrevet
Jeg tænker der er lidt mere i det end bare "leje eller købe". Hvor længe har I været sammen? Hvad siger jeres økonomi? Hvor i landet kigger I henne? Hvad er jeres nærmeste fremtidsplaner?
Julie S.ø.

Julie S.ø.

5 indlæg
Til november har vi været sammen i 7 år, vores økonomi er ikke lige det bedste, jeg studere stadig med et studie arbejde ved siden af mens han har 2 jobs som han knokler med. Vi kigger sådan set over alt på sjælland, men tænker lidt at bo omkring roskilde og Holbæk. Vores fremtidsplaner er at blive gift og få nogle dejlige børn sammen, og leve et lykkeligt liv. Vi har sparet en del op, så vi har nok til at leje en lejlighed, eller købe en hvis vi kan få sælger til at falde lidt ned i pris.
Ella-bff5297530

Ella-bff5297530

32 indlæg
  • Skrevet
Vælg det biligiste!