1. Forum
 2. Debatten
 3. Snik-snak
 4. Spå din egen fremtid!

Spå din egen fremtid!

blondefleur

blondefleur

5400 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Seriøst, burde sove nu, men så fik jeg lige en idé til en tråd - kender i det?

Hvis nu du, lige nu og her, skulle spå din fremtid, til hvordan du tror og ønsker den ser ud i fremtiden, hvordan ville du så spå den til at blive?

Jeg vil spå mig selv til at være journalist, med en lækker mand (gerne min nuværende kæreste), et lækkert hus og 3 lækre unger (en pige, som skal være min prinsesse, og to tvillingedrenge). Det kunne være lækkert hvis jeg kom til at være modejournalist, så jeg igennem hele mit arbejde kunne dyrke min passion, men jeg håber også at blive stillet overfor en masse andre forskellige opgaver. Evt. også TV, Radio eller andet "entertainment". Jeg vil derudover have en fed løn, så jeg har råd til mit walk-in-closet og derudover vil jeg være ejeren af 200 par sko, så jeg har nogen der passer til alt mit tøj. Åh ja, det ville jo være drømmen

sunbeam

sunbeam

6763 indlæg
 • Skrevet

Altså, det skal ikke være realistisk, men bare hvad man ønsker?

Jeg vil gerne have et job, der har noget at gøre med kommunikation - i min ønskefremtid ved jeg selvfølgelig meget mere præcist hvad, der skal være, og jeg har selvfølgelig også fået det job! Jeg har en dejlig mand, hvor gnisten er der hele ægteskabet igennem. Vi får børn på et tidspunkt, to styks, og måske en hund, og vi har det dejligt med hinanden.
Inden jeg bliver gift og får børn og alt det der, har jeg boet i den toplækreste lejlighed midt i København med hvidlakerede gulve og et kæææmpe walkincloset, og jeg har selvfølgelig råd til alt de fede tøj - OG SKO! Derudover har jeg tabt mig 20 kg, er blevet lækker solbrun og har fået en laseroperation af øjnene - og måske en brystforstørrelse, det kommer lidt an på, hvordan jeg har det med min krop, når jeg har tabt mig . Når dé ting er i orden, får jeg mig en sød kæreste, som helst er politimand, og min ekskæreste er helt ude af billedet. Jaja, man har vel lov at drømme

blondefleur

blondefleur

5400 indlæg
 • Skrevet

Det må gerne være en smule realistisk Det synes jeg da selv mit er

Milow

Milow

1100 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Min ønskefremtid ville være, at min kæreste og jeg flytter sammen i fælles lejlighed om 1-1½ år og selvfølgelig stadig er forelsket og har det godt sammen. Når jeg så er færdig med min bachelor om tre års tid, flytter vi sammen til København, hvor min kæreste får job hos Novo Nordisk, og jeg gør min uddannelse færdig. Derefter kunne jeg rigtig godt tænke mig at blive redaktør for et bogforlag og evt arbejde med egne manuskripter, som kunne blive udgivet, og jeg derved kunne dyrke min helt store passion: at skrive. Efter nogle år i kbh skulle vi så flytte tilbage til Odense, hvor vi også bor nu. Finde et fint og moderne hus i en forstad til byen og så starte vores familieliv. Så skulle vi så have tre børn og begge et interessant job, som vi er glade for. Her ville vi så bo tæt på begge vores familier, så vi også kan få set dem tit.

sunbeam

sunbeam

6763 indlæg
 • Skrevet

Haha ok, så bare glem alt det, jeg har skrevet Ej ok, første del er vel meget realistisk

Miss_E

Miss_E

1352 indlæg
 • Skrevet

Mit er da helt klart realistisk, da jeg har sagt at det er sådan jeg vil have det og så blir det da også sådan

jeg har fundet manden i mit liv, som er den rette for mig og som elsker mig for den jeg er med både de gode sider og de fejl og mangler jeg nu engang har (det har vi vel alle?) Vi er gift og vi har et hus på en stille villa vej, hvor der er plads og tid til familie og venner.... og ja uden at kopiere TS så har jeg en ide om at jeg får et par tvillinge knægte eller ihvert falde et par drenge som er født meget tæt på hinanden og hvis det er helt optimalt og jeg og min mand er enige får jeg da også en lille prinsesse (som det 3. og sidste barn)
Jeg har et rigtig godt arbejde indenfor sundhedssektoren, hvor jeg tjener en god løn, men hvor der samtidigt også er plads og tid til familien.

volver

volver

477 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hvis jeg selv kunne bestemme min fremtid:
succesrig kunstner, om det så bliver til at spille musik eller lave malerier og andet kunst, det spiller en mindre rolle, men vil gerne ind på kunstakademiet! stadig have min dejlige krop som tiden går! Så finde den kærlighed jeg nu søger og opleve verdenen! er det så meget forlangt??..

miss_sensitive

miss_sensitive

5644 indlæg
 • Skrevet

Uddannet lærer og kosmetolog.. Midt tyve måske gift med en rigtig lækker mand med dejlig personlighed. Børn ved jeg ikke om jeg vil have - måske en lille sød pige tror 80 % på, at min drøm bliver opfyldt...

hayatii.

hayatii.

4448 indlæg
 • Skrevet

Jeg er færdiguddannet, jeg arbejder på TV og har stået for adskillige dokumentar, reklamer m.m. Jeg er gift med min nuværende kæreste, der endelig er blevet politibetjent og vi har 2 små søde mulat børn. Vi bor i Aalborg, hvor vi begge har boet før og vi lever et lykkeligt liv.

hayatii.

hayatii.

4448 indlæg
 • Skrevet

Nå ja og færdiguddannet kosmetolog sammen med Miss_Rose