1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Surprise party for forældre - HJÆLP!

Surprise party for forældre - HJÆLP!

ninna1996

ninna1996

3 indlæg
  • Skrevet
Hej allesammen Min lillebror og jeg planlægger at holde en surprise party for mine forældre, da de har sølvbryllup, og ikke selv ønsker at holde en stor fest. Indtil videre kan vi tælle os frem til, at der muligvis vil komme omkring 50 personer. Vi har i forbindelsen med festen tænkt på at invitere venner og familie til en omgang hotdog og en håndbajer (Vi er studerende og derfor har vi ikke råd til det store). Men hvor mange hotdogs skal man beregne pr. person? Hvor mange pølser, brød, ketchup, sennep osv. , der hører til en hotdog, skal der købes? Og hvor mange øl og sodavand vil i købe, hvis det er et arrangement på ca. 3 timer? Vi har tænkt os at det skulle være omkring middagtid, da folk skal have mulighed for at stå udenfor (tror ikke vi har plads til 50 personer indenfor...). Det hele bliver afholdt i maj. Håber i har nogle erfaringer og råd, som i vil dele ud af!
nyligsingle

nyligsingle

184 indlæg
  • Skrevet
Jeg ville sige 2-3 hotdogs til kvinder og 4 til mænd. Også lige nogle ekstra for en sikkerheds skyld. Tilbehør tænker jeg ca. 20 personer om en ketchup, hvis det er det store fra fx. Gråsten. Og det samme med andet tilbehør. Sodavand og øl tænker jeg 3 stk pr. Person også lidt ekstra ;). Har aldrig selv holdt sådan en fest, men har arbejdet i et køkken. Så det er lige mit bud på det :). Men du kender jo din familie bedst, så hvis nu i er en familie som spiser meget til sådan en fest, så skal i nok lige ligge lidt oven i ;).
ninna1996

ninna1996

3 indlæg
Puha, det bliver alligevel mange pølser... Eftersom at du har arbejdet i et køkken, kan du så anbefale nogen steder, hvor man kan lave storindkøb af fx pølser og brød? :)
nyligsingle

nyligsingle

184 indlæg
  • Skrevet
Jeg har arbejdet hos en slagter, så vi lavede alting selv ;). Men jeg tænker Bilka? De har jo stor køb, så man kan få mange i en pakke, for billige penge. Eller hvis du bor tæt på grænsen, jamen så kan du nok også købe det dernede :).
ninna1996

ninna1996

3 indlæg
Okay, tak! Det vil jeg kigge nærmere på :)