1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Underholdning til fødselsdag

Underholdning til fødselsdag

elena94

elena94

9 indlæg
  • Skrevet
Jeg skal snart holde min 25-års fødselsdag og ville gerne arrangere et eller andet underholdning, men mangler lidt inspiration. Er der nogen af jer der har en god ide? 😊
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
tag ud og bowle, tag ud og syng karaoke, tag i byen, tag ud og stå på skøjter, tag til en håndboldkamp, lej en tryllekunstner der tager hjem til jer og laver fokus pokus så i er flade af grin, har en jeg kender du skriver bare hvis det er relevant, han er godt omtalt, tag i bio, se en tøsefilm hjemme, eller en gyser, lav noget kreativt bag kage sammen, spil et spil ala fortæl mig alle dine hemmeligheder, hvem er du vild med, hov du slog en etter, du skal fortælle det, tag til koncert, tag til london og shop, tag til århus og shop og gå på cafe, tag til frisør alle sammen og få rabat + gå i byen bagefter og se godt ud, lej en bus og kør til grænsen, eller tag færgen til norge, lav et maleevent hjemme hos dig, tag i svømmehallen eller spaophold der ligger vist et eller andet godt i vejle, gå ind på facebook og tryk den der hedder events få at få inspiration, tag i tivoli i kbh eller i århus, tag på stranden og vinterbad og så hjem og se film bagefter og spise slik, mærk kontrasten mellem kulde og varme, hele livets mening, du vil takke mig mange gange bagefter :)) tag ind og se chippendales, tag ud og spis sushi, det er så populært og tag i byen bagefter, tag hjem til dig, spis pizza og lav drinks selv, tag i magasin køb nyt makeup, brug 2 timer på makeup hjemme, lej en fotoboks eller lign fotoudstyr og brug 5 timer på memorybilleder af jer sammen, måske også i naturen, smid dem ud på fb og jagt likes, jo mere selviscenesættelse du giver dem jo flere point scorer du, sidste ide: spørg dem og brain sammen alle sammen, god fest! :) 
Julia97hansen

Julia97hansen

2 indlæg
  • Skrevet
Hej, du kunne holde en temafest, hvor alt pynt og mad har et bestemt tema, og gæsterne evt. skal klæde sig ud. Jeg holdte selv en tema fest med enhjørninger for nyligt, hvor jeg fandt en masse enhjørninge ting igennem enhjorninger.dk som jeg brugte. Det var super sjovt og venner og familie var vilde med det. Både børn og voksne :)