1. Forum
  2. Debatten
  3. Snik-snak
  4. Vaskbarer rundeller - bæredygtig livsstil

Vaskbarer rundeller - bæredygtig livsstil

kisssling

kisssling

2 indlæg
  • Skrevet
Hellooo ladies Jeg er igang med at prøve at leve en mere bæredygtig livsstil. Og her vil jeg meget gerne prøve at stoppe med/skære ned på, mit forbrug af plastic og generelt affald. Og derfor er jeg ved at lede efter vaskbarer rundeller. men der er virkelig mange forskellige! Derfor søger jeg jeres kyndige erfaringer. Er der nogen i vil anbefale? og har i erfaringer? Debat: hvordan gør i for at leve bæredygtigt og er det overhovedet noget i synes er vigtigt? :) Mange knus: Kisssling
Supernova1

Supernova1

460 indlæg
  • Skrevet
Man ved bare man har ramt bunden når man begynder at gå op i sådan noget🤦🏻‍♀️😂
Lius

Lius

74 indlæg
  • Skrevet
Bare ignorere trollen. Super sejt at du vil skære ned for dit forbrug af plastik og affald! :) Jeg har ikke selv nogen erfaring med køb af rondeller, men du kunne se om der er skrevet anmeldelser af produkterne :)
Supernova1

Supernova1

460 indlæg
Din klovn, definer ordet troll, for det ved du tydeligvis ikke hvad er siden du kalder mig for en.
chikua

[slettet bruger]

507 indlæg
Hvordan er det at ramme bunden når man vil beskytte miljøet?
kisssling

kisssling

2 indlæg
Ja det samme tænker jeg 😅 min tanke er i hvert fald, at den ændring man vil se i verden, starter hos en selv. Så derfor er det da vigtigt at skære ned på forbruget af Eks. Plastic. Faktisk har vi kun genanvendt cirka 95% af alt plastic vi har lavet siden det kom frem. Lidt tankevækkende når man tænker på hvor meget plastic og generelt ikke-nedbrydelig affald vi smider ud hver dag!
Chacha

Chacha

17 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
God tanke! Kan desværre ikke hjælpe, men er super glad for din idé. Bor i Albertslund og har en nabo der er helt tosset med bæredygtighed :')
ItLars

ItLars

67 indlæg
  • Skrevet

Mest populære tråde