1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Bachelor i Dansk

Bachelor i Dansk

joyliv

joyliv

14 indlæg
  • Skrevet
Håber nogen kan hjælpe med erfaring eller gode råd 👏 Jeg vil høre om der er nogen der er igang eller færdig med en bachelor i Dansk? Jeg kunne godt tænke mig at få input fra studerendes side, og ikke blot en udd.beskrivelse.. - Hvad synes i overordnet om at studere Dansk? - Er der mange opgaver pr. semester? Og er de krævende (ift STX niveau)? - Er der meget læsning? Altså skal man igennem en moppedreng en gang i ugen? - Forventes det, at man er en "læsenørd", der elsker og kender til al dansk litteratur? - Hvad er jeres fremtidsplaner med en bachelor i Dansk? Mener I, at man kan noget med en bachelor i Dansk eller skal man regne med en kandidat oveni? Håber på gode svar 😁
culpa

culpa

687 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg læser ikke dansk (jeg læser jura) men har en veninde der gør. Ja du læser en del, og mange der går der er lidt litteraturnørder, da man laver meget litteraturanalyse. Du kan ikke bruge en bachelor til det store, der er allerede stor arbejdsløshed blandt kandidaterne, men det er meget generelt for humaniora. Mange bliver gymnasielærer, og ja opgaverne er sværere på universitetet end i gym. Der er ofte 2-3 opgaver per fag per semester, så omkring 6 opgaver på 12 uger. På universitetet læser man 500 sider i hvert fag som pensum, så 1500 sider på 12 uger.
joyliv

joyliv

14 indlæg
Mange tak for svar :-) Tror du evt at din veninde kunne være interesseret i at svare ydereligere på spørgsmålene? Og læser hun i Allborg? :-)
culpa

culpa

687 indlæg
Hun læser på KU.
  • Skrevet
Hej :) Jeg læser Dansk på Aalborg Universitet og er rigtig glad for det! Er det AAU, du overvejer at starte på?