1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Bange for mit studie er for tungt :(

Bange for mit studie er for tungt :(

Træet

Træet

40 indlæg
  • Skrevet
Jeg er for nylig startet på et nyt studie, fysioterapeut. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde sat mig ind i hvor boglig tung uddannelsen er. Jeg havde fået den opfattelse, at det var meget praktisk. Men det er meget tungt, bla anatomi og fysiologi. Jeg har svært ved at huske hvad jeg læser, og min koncentration er flyvende til forelæsningerne. Jeg føler mig virkelig dum, fordi der er meget jeg ikke kan få min hjerne til at forstå. :( Hvornår vidste i, at i havde valgt forkert studie? Og andre som har gået på fys, som har nogle erfaringer de vil dele? Mvh den fortvivlede..
gitte345

gitte345

567 indlæg
  • Skrevet
Jeg vidste det, da jeg heller ikke kunne huske noget som helst og til sidst ikke orkede at tænke på at møde op.
Træet

Træet

40 indlæg
Hvor langt henne i studiet var du og hvilket studie? Og var det alle fag du havde det sådan? For jeg kan nu godt lide enkelte af fagen, mest de praktiske. :/
gitte345

gitte345

567 indlæg
  • Skrevet
Jeg mærkede det meget hurtigt, efter få uger. Jeg blev der et halvt år. Det var sociologi, svært at komme ind på og derfor var de fleste meget "på". Der var masser af spændende fag og undervisning, der var bare for meget arbejde i det til mig og for meget, der var kedeligt. Jeg har aldrig fortrudt, at jeg droppede ud, selvom alle siger, at det fortryder man. Kan slet ikke se mig selv i sådan et job, jeg højst sandsynligt ville få efterfølgende. Hvis du ved, at arbejdet bagefter er interessant for dig, så hæng i.
CHMarie

CHMarie

1 indlæg
  • Skrevet

Hej
Jeg læste forleden dag denne artikel http://www.skoleogliv.dk/2018/01/19/jeg-er-droppet-ud-af-en-videregaaende-uddannelse/. 

Den satte virkelig nogle tanker i gang hos mig, efter jeg også selv har været i tvilv om, hvorvidt jeg havde lyst til at forsætte på mit studie. Der er både fokus på selve pensum og frygten for, hvad der så skal ske. Jeg håber den kan hjælpe dig lige så meget, som den har hjulpet mig. 

Mest populære tråde