1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Corona-job til studerende? :-)

Corona-job til studerende? :-)

MissAlot

MissAlot

2 indlæg
  • Skrevet
Hej Alle,

Coronaen er jo over os, og derfor har jeg pt ingen indtægt udover min SU (Butikken jeg tidligere har arbejdet i er lukket, og jeg ved ikke om jeg har et job, når vi åbner igen)

Derfor tænker jeg, om man skulle kaste sig ud i et eller andet online, der findes jo en del muligheder efterhånden. Jeg kunne dog godt tænke mig at høre jer herinde, om i har nogle gode erfaringer?

Her er mine ideer so far:

 - Melde mig på Happy Helper, og se om der ikke er nogen der kan bruge min hjælp
 - Lave noget online-video kursus, hvor jeg sælger mine kurser på f.eks. WeTeach.dk eller amerikanske Udemy - jeg er ret god til at brodere, så tænker det kunne være noget.
 - Begynde at handle for folk med VIGO fra Rema
 - Blive udbringer for WOLT

Andre gode forslag?

Mvh.
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hvis der er et sted tæt på dig hvor de smider IT udstyr ud og du har adgang til stedet, en container eller andet, så er der hurtige penge at hente der. Der hvor jeg bor (Odense) står der masser af containere rundt omkring blandt de almene lejligheder, hvor folk smider deres gamle pc'ere ud, telefoner, cykler og andet der stort set fungerer minus en enkelt ting inden i der har fået hele systemet til at gå ned. Lidt ligesom når... (sorry) en pige skriver herinde at hendes kæreste har været hende utro og hun ikke kan "starte igen". Lagte man alle følelserne til side et øjeblik og glemte at man var på et kvindeforum, hvor man ikke måtte skrive sådan, så skal den defekte del i hende (utro kæreste og de følelser der er forbundet med det) bare smides ud, og så er hun stadig en perfekt kvinde, ja, uden en kæreste, men stadig en perfekt kvinde, der har et langt og godt liv foran sig. Så ligesom man kan redde pigehjerter herinde ved at fortælle dem at den utro kæreste bare skal smides ud inden han forurener hele systemet, så kan man også redde teknik ved at smide de utro dele ud :) Nå, den var nok over grænsen, men håber du ved hvad jeg mener :D Tilbage til teknikken :) En reservedel fra nogle af disse ting koster ofte 500 kroner stykket og ofte er der flere reservedele i et teknisk apperat der virker fint, hvor der er et marked for det i udlandet fx. Men også her i dk. Det kan hurtigt sælges på nettet. Folk køber ofte 1-2 timer efter at man har smidt det op på ebay, dba eller fb marketplace og gls leverer dagen efter også i weekenderne og så tager du bare ham der skriver først, jeg har fx ham her i morgen https://ibb.co/cvmQKW1 og ham her kort efter hvor det skal sendes: https://ibb.co/5vT1ZxZ Man kunne næsten gøre det til en fuldtidsbeskæftigelse hvis man ikke havde en chef ved siden af der også skulle have sit lavet. Så har du noget teknik omkring dig eller kender en der arbejder på en genbrugsplads hvor arbejderne selv tager disse ting med hjem selvom de forbyder andre at gøre det, så lad os teame op, du får 50% af indtjeningen over mobilepay hver gang noget af dit bliver solgt og samtidig hjælper man miljøet så det ikke ender i en sø i afrika :) Dog med en forventning om at jeg ikke kan sælge 24/7 - jeg har også et liv ved siden af :D