1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Dumpe bachelorprojekt

Dumpe bachelorprojekt

Tothemoon

Tothemoon

2 indlæg
  • Skrevet

Hej med jer

Jeg sidder i den situation at jeg har haft det så svært psykisk under min BA-skrivning. Jeg har grebet det forkert an for start med en for bred problemstilling da jeg baserer det på en forskningsprojekt jeg er blevet tilbudg på et hospital. Jeg har haft enormt svært ved at junglere mellem hospitalets projekt og også at skulle få det til at passe en i BA. 

Jeg føler at jeg står tilbage med et projekt som er meget over det hele og slet ikke særlig konkret. Jeg fandt virkelig ud af, da jeg skulle lave "produktet" at jeg ikke havde noget konkret nok at skulle arbejde med, så det har været enormt svært at besvare min sidste del af problemformuleringen. Nok fordi de første dele af problemformuleringen ikke har hjulpet mig super meget til at finde ud af den sidste del. Kun givet mig inspiration. 

Jeg er vant til at få 10-12 taller og nu sidder jeg med noget jeg knap nok kan se meningen i. 

Er der andre som har haft det lige sådan? Jeg er simpelthen så nervøs for at dumpe, for så mister jeg det vikariat jeg var blevet tilbudt på hospitalet som var en enestående mulighed for at komme ind på arbejdsmarkedet hvilket i forvejen er svært i mit fag. 

😥

culpa

culpa

689 indlæg
  • Skrevet
Vi har allerede svaret på dette 
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
"Jeg er simpelthen så nervøs for at dumpe".
Forbedred dig så godt som du kan til din eksamen og når du ikke forbereder dig, slip tankerne om dumper/ikke dumper.
Du kan ikke ændre fortiden alligevel at du skulle have gjort noget anderledes. Så ingen grund til hverken at være i fortiden og forsøge at lave noget om eller tænke over fremtiden, hvad der mon sker nu. Hold blot fokus på det faglige, hvad du skal sige til den eksamen og lad alle følelserne ligge. "
Er der andre som har haft det lige sådan?" Ja, det er der. Men de vil fortælle dig præcist det samme. Hold hovedet koldt og gør det så godt som du kan og tænk ikke et sekund på om du dumper eller ej. Det er negative tanker og du kan ikke bruge dem til noget. Er vores svar ikke gode nok, så spørg på debatten.net evt.