1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Hjælp en studerende

Hjælp en studerende

Villerup

Villerup

2 indlæg
  • Skrevet
Hej kvinder, Jeg er rimelig presset, så jeg håber i vil hjælpe mig. Jeg afsluttede min uddannelse i slutningen af november, og har herefter søgt hjælp hos kommunen, men min ansøgning er stadig under behandling. Jeg har derfor ikke haft nogen indtægt i december og er dermed på den. Hvis jeg ikke har betalt min husleje senest d. 27 december, bliver jeg sat på gaden. Så hvis nogen har lyst til at donere et symbolsk beløb her i juletiden, så bliver det modtaget med kyshånd. Jeg har lavet en indsamling til formålet: https://paypal.me/pools/c/80pleYekYM Tak og glædelig jul!
1987-male

1987-male

3039 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
1) Banken. 2) Familie og venner. 3) Lad den køre ud, det er ikke altid du bliver smidt ud. 4) Sælg pc'en du skriver fra gennem DBA, samt din mobil, så har du 3000.
Maggiemus

Maggiemus

94 indlæg
  • Skrevet
Du må da have vidst i lang tid at du blev færdig til november og derfor ikke ville have en indtægt i december måned. :/ Jeg synes sgu det er dårlig stil at lave en indsamling og bede folk om penge, bare fordi du ikke har styr på din økonomi. Og jeg er enig i det 1987-male skriver.