1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Hold kæft hvor er det svært!!

Hold kæft hvor er det svært!!

Hihihi

Hihihi

54 indlæg
  • Skrevet

Hej piger.

Håber i har nogle gode råd og lidt hjælp da jeg selv er ved at gå fuldstændig til.

Altså.. Jeg er for ca. et år siden starten på pædagog uddannelse, og har inden jeg startede der uddannet mig pædagogisk assistent (den gamle PGU). Har altid interesseret mig for at arbejde med mennesker, og har vidst at jeg gerne ville læse til pædagog. Sagen er så den, at efter jeg er startet på seminariet er det bare gået ned af bakke.. Jeg er træt af den umotiverende undervisning som meget foregår som selvstudie eller over internettet. Der er aldrig rigtigt styr på noget og det er meget frustrende.
Det sociale i min klasse er heller ikke det bedste. Da jeg startede fandt jeg sammen med en pige som jeg bare har det super godt med! men hun stopper her til sommer, for at starte et andet studie.
En anden side af sagen er at jeg måske også er kørt lidt død i det samme fag, eller hvad man siger. Da jeg har haft om det i 3 år inden jeg startede på seminartiet.

Et helt andet problem er at jeg har det MEGET svært med eksamner. Jeg får det virkelig skidt, ikke bare den dag jeg skal op, men flere måneder inden jeg skal starte på opgaven. Det præger mit liv utroligt meget da hele min hverdag går i stykker fordi jeg får det skidt. Tænker slet ikke på andet, er ked af det, får dårlig samvittighed når jeg ikke laver noget, bliver usikker og i tvivl, og dette står tit på i flere måneder da man jo også bruger lang tid på selve opgaven inden du skal op og forsvare den.

Er egentligt bare blevet i tvivl hvad jeg skal gøre? Skal jeg droppe uddannelse og finde noget andet selvom jeg har kæmpet for at nå hertil? Er også bare bange for hvis det andet man så vælger heller ikke er noget, og vil jo på den anden side også gerne gennemføre den her uddannelse, men synes det ser sort ud lige nu. Føler at jeg hver dag må kæmpe for at holde modet oppe.

Undskyld det lange indslag havde bare sådan brug for at komme ud med det, og håber at nogle kan hjælpe eller nogle har det ligesom jeg har

BigBlueEyes

BigBlueEyes

113 indlæg
  • Skrevet

Hvilket seminarium læser du på og i hvilken by?

Feeling_Good

Feeling_Good

3145 indlæg
  • Skrevet

Hvis du gerne vil være pædagog, så er du jo nødt til at tage uddannelsen. Tror at uanset hvad man vælger at studere, så er der nogle fag, som bare hænger en langt ud af halsen. Hvis du allerede har haft det pågældende fag, kan du vel søge om dispensation?

Hihihi

Hihihi

54 indlæg
  • Skrevet

Jeg studere på Slagelse university college. (UCSJ)

Feeling good: Ja det ved jeg jo også godt, og det er også derfor jeg synes det er sindsygt svært for jeg ved der vil være ting der hænger mig ud af halsen, for mit vedkommende er det eksamnerne der får mig fuldstændig ned med nakken, kan gå helt ned i flere måneder inden. og det er jeg selvfølgelig rigtigt træt af.
Kan jeg desværre ikke få /: selvom jeg har haft mange af tingene før. Men på den uddannelse skal du også have ca. 5 års erhverserfaring for at få merit fra fagene.

FrkDanskvand

FrkDanskvand

291 indlæg
  • Skrevet

Jeg tror du skal have noget hjælp mod din eksamensangst. Start med at snakke med studievejlederne på dit studie, de kan hjælpe dig videre.
Tror bestemt ikke at du skal droppe dit studie. Også selvom det nogle gange føles som om du kæmper hver dag... Tænk på det endelige mål

Mest populære tråde