1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Jeg skal pendle fra Fyn til KU hvis jeg vil ind...

Jeg skal pendle fra Fyn til KU hvis jeg vil ind på mit drømmestudie og det er jeg meget imod. Vil derfor høre nogle erfaringer med dette.

mich606m

mich606m

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg har det store problem at jeg drømmer om at uddanne mig dyrlæge på KU men jeg bor på Fyn og har både kæreste og familie her og jeg kan ikke overkomme at skulle flytte herfra så sidste mulighed er pendling men jeg føler bare det er meget lang tid at pendle hver eneste dag og studiet kræver jeg er på skolen 20 timer om ugen. Er der nogen som har dette problem og erfaringer med hvordan de har gjort det vil jeg meget gerne høre fra jer. Mvh Den forvirrede studerende
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1047 indlæg
  • Skrevet
Jeg pendlede fra Horsens til SDU i 4 år og det gik fint. Turen tog 1:37 hver vej, så lidt over 3 timer brugte jeg næsten dagligt på transport i denne periode. Jeg brugte tiden på at læse, og så gik den stærkt. Derudover var et semester 13 uger, og så kom læseferien, så det synes jeg var yderst overkommeligt ift alternativet.
MaxMagnus

MaxMagnus

3 indlæg
  • Skrevet
Hvis du ikke har nogen der er afhængig af dig, eller har hjælp hjemme til børn eller dyr, og iøvrigt er ved godt helbred - så er det intet problem. Jeg pendlede på en lignende strækning. For mig var det svært fordi jeg skulle være hjemme hos mine dyr indenfor en rimelig tid, så jeg havde altid dårlig samvittighed. Da min ryg (gammel skade) ikke kunne klare de samlede 3 timer, besluttede jeg at flytte nærmere København. Men en af mine venner tager stadig samme strækning, og hun nyder det. Det er halvanden time til at læse lektier, drikke kaffe og høre musik hver vej, så hun oplever det som utroligt afstressende, at hun har den tid for sig selv.