1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Job som ejendomsmægler?

Job som ejendomsmægler?

Invalid username

Invalid username

2 indlæg
  • Skrevet
Er der nogen af jer der overvejer at blive ejendomsmægler? Jeg overvejer det selv, da jeg er vild med boliger og synes det virker som et job med frihed og man får mulighed for at møde en masse mennesker. Hvis der er en herinde der allerede er ejendomsmægler vil jeg da gerne høre om jobbet "lever op til drømmen" :-)
Leobos

Leobos

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Yes jeg er ved at være udklækket som ejendomsmægler. Har de seneste 2 år været trainee hos home. Det du skal tænke på er at der ikke er en egentlig uddannelse, hvor du læser og når du er færdig, så er du uddannet ejendomsmægler og kan håndtere bolighandler. Du skal tage en uddannelse som finansøkonom. Det var sådan jeg gjorde det. Her tager man sådan set en allround uddannelse inden for økonomisk rådgivning og man kan også godt vælge at gå bankvejen hvis man er mere til det så man kan sidde med realkreditlån og have bankkunder. Jeg synes bare boligmarkedet er mere spændende. Men det er nok op til ens temperament ... jeg har nok lidt for meget krudt i røven :-). Når jeg har fået noget erfaring på boligmarkedet så vil jeg nok gå i retning af køberrådgivning. En køberrådgiver er også ejendomsmægler men arbejder udelukkende med rådgivning af boligkøbere. Det er lidt noget andet. Det her kunne godt være mit drømmejob som Køberrådgiver inden for boligkøb Men der står at man skal have 5-7 års erfaring sååååå..... :-). Jeg synes du skal prøve at se på hvad en køberrådgiver laver. Mange af dem jeg læste sammen med ville i hvert fald gå den vej. Skriv gerne hvad du ender med :-P
Invalid username

Invalid username

2 indlæg
  • Skrevet
Tak :-) Jeg synes nu det er jobbet som "sælger" indenfor bolighandler der tænder mig. Jeg har godt hørt om det andet, men det er nok ikke noget for mig :-)